Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti szeretitek ha egy fiú hosszan és változatosan nyal, kényeztet az ágyban?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 17:41
11/13 A kérdező kommentje:
18:32-nek köszönöm, hogy kiállt a figyelmes, önzetlen pasik mellett! Azért tettem fel a kérdést, mert úgy tűnik nekem, hogy a lányok egyre kevésbé szeretnek ellazulni szex köben, inkább pörgetnék ezt is, hogy legyenek túl rajta minél hamarabb, hogy aztán ??? pl. gépezhessenek tovább... Nem tudom, hogy miért zavaró, ha egy pasi élvezettel és ügyesen kényeztet egy lányt...
2011. júl. 26. 10:54
12/13 anonim válasza:
Senki nem azt mondta hogy nem ez sz*r dolog (aki igen azon is látszott, hogy csak viccel), hanem azt hogy mindenkinek más a jó. Hiába vagy csinálsz te valamit ha egyszerűen szerencsétlen lány nem azt élvezi. Én igen, azt szeretem ha valaki VÁLTOZATLAN módon csinálja sokáig, most ettől gonosz csaj leszek aki az erőszakos pasikat bírja és nem becsüli a jókat? A másik kérdező meg azt nem szereti ha sokáig csinálják. Most erről komolyan ő tehet?
Te eléggé félreértelmezed a mondatokat.
13/13 anonim válasza:
Amúgy te nem vagy kicsit önző? Eldöntöd hogy mi a jó, figyelmes és aki nem azt szereti, az csúnyalány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!