Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti szeretitek ha egy fiú hosszan és változatosan nyal, kényeztet az ágyban?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 17:41
2/13 anonim válasza:
Nem a lányok azt szeretik ha röviden, bénán és lehetőleg picit sem változatosan kényeztetik őket... Szerinted?
3/13 anonim válasza:
változatosan ok, de ne hosszan mert elunom...
22/L
4/13 anonim válasza:
Hosszan odáig oké, de én pl nem élvezem ha változatos. Mire hozzászoknék és élvezném addigra átvált és az nem jó. Szerintem.
5/13 anonim válasza:
na, nagy segítség vagyunk :D
22/L
6/13 anonim válasza:
Ezt a barátnődnél kell kitapaztalnod. Mindenki máshogy szereti. :D
7/13 A kérdező kommentje:
Hát azt hittem, hogy van olyan Lány akinek ez bejön, de úgy látszik az erőszakos, önző pasik menőbbek....:-(
2011. júl. 25. 18:01
8/13 anonim válasza:
Jézusom te nem vagy normális kérdező. Azért mert minden lány mást élvez, mióta jelenti azt hogy az erőszakos fiúkat szeretik??
10/13 anonim válasza:
szerintem előjáték nélkül szárazon tedd be neki majd gyorsan és önzőn menj el (3 percnél semmiképp se tartson tovább mert a végén még élvezni találja) és máris jó vagy a csajnál (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!