Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy "köszönhetek" neki változatosan? :D
Nemrég megismertem egy srácot. Azóta már párszor beszélgettünk, de legtöbbször csak pár másodpercen keresztül látjuk egymást. Ilyenkor a legtöbbször csak egymásra mosolygunk, vigyorgunk.:) Félek, hogy így meg fogja unni, és egyik nap azt veszem majd észre, hogy nem mosolyog rám.:| Abba pedig belehalnék.:$:D Úgyhogy kitaláltam, hogy változatosabbnak kéne lennem abban a pár másodpercben is. Pl egyik nap "sziaaa"-t köszönök, másik nap csak vigyorgok, harmadik nap "hello"-t köszönök, negyedik nap "szia *neve"-t köszönök, és közben rámosolygok.:D Pls írjatok pár variációt, ami tetszene neki. Baromságoktól kíméljetek, köszipuszi.:D
16/L
szerintem az elképzelésed tök jó, de miért nem beszélsz vele?
18/L
1. hét: Hello:$
2. hét: Szia!
3. hét: Szijjjaa:)
4.hét: Szióh ;)
5. hét: Jösz d*gni? (Répát a földbe)
OFF
Ezhülyeekérdés. ^^
Én nem unnék meg egy srácot ha mindig ugyanúgy köszönne. x'D
1:szia(:
2:helóka.
3:szió.
4:szevasz:D
5:cső.
6:csáó:D
7:csáó-csáó:D
8:heló-heló(nekem unokatesóm mindig így köszön nekem és hozzá teszi,hogy bébi XD)
héé ha már a köszönéseidből vagyis annak a változatosságai miatt fog téged megunni, lehet h. jobb ha össze sem jöttök!!
de lehet félreértettem,vagy csak naon belegondoltam akk elnézést!!!:D
am egy pár varesz:-szia-szió-cső-sziamia-hali-hellóka-helló-szia...-lehet nem ártana, ha egyszer csak úgy köszönnél neki, h. szia mi zu?
lehet beszélgetés, és tali lenne a vége!
sok sikert!!!
puszi:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!