Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy "köszönhetek" neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy "köszönhetek" neki változatosan? :D

Figyelt kérdés

Nemrég megismertem egy srácot. Azóta már párszor beszélgettünk, de legtöbbször csak pár másodpercen keresztül látjuk egymást. Ilyenkor a legtöbbször csak egymásra mosolygunk, vigyorgunk.:) Félek, hogy így meg fogja unni, és egyik nap azt veszem majd észre, hogy nem mosolyog rám.:| Abba pedig belehalnék.:$:D Úgyhogy kitaláltam, hogy változatosabbnak kéne lennem abban a pár másodpercben is. Pl egyik nap "sziaaa"-t köszönök, másik nap csak vigyorgok, harmadik nap "hello"-t köszönök, negyedik nap "szia *neve"-t köszönök, és közben rámosolygok.:D Pls írjatok pár variációt, ami tetszene neki. Baromságoktól kíméljetek, köszipuszi.:D

16/L

2009. szept. 23. 17:05
 1/8 anonim ***** válasza:

szerintem az elképzelésed tök jó, de miért nem beszélsz vele?

18/L

2009. szept. 23. 17:12
 2/8 anonim ***** válasza:

1. hét: Hello:$

2. hét: Szia!

3. hét: Szijjjaa:)

4.hét: Szióh ;)

5. hét: Jösz d*gni? (Répát a földbe)

OFF

Ezhülyeekérdés. ^^

Én nem unnék meg egy srácot ha mindig ugyanúgy köszönne. x'D

2009. szept. 23. 17:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne is köszönj neki mindig, szerintem ettől is tök változatos lessz.
2009. szept. 23. 17:15
 4/8 anonim ***** válasza:

1:szia(:

2:helóka.

3:szió.

4:szevasz:D

5:cső.

6:csáó:D

7:csáó-csáó:D

8:heló-heló(nekem unokatesóm mindig így köszön nekem és hozzá teszi,hogy bébi XD)

2009. szept. 23. 18:06
 5/8 anonim ***** válasza:

héé ha már a köszönéseidből vagyis annak a változatosságai miatt fog téged megunni, lehet h. jobb ha össze sem jöttök!!

de lehet félreértettem,vagy csak naon belegondoltam akk elnézést!!!:D

am egy pár varesz:-szia-szió-cső-sziamia-hali-hellóka-helló-szia...-lehet nem ártana, ha egyszer csak úgy köszönnél neki, h. szia mi zu?

lehet beszélgetés, és tali lenne a vége!

sok sikert!!!

puszi:-)

2009. szept. 23. 18:14
 6/8 anonim ***** válasza:
akár mosolyogva bólinthatsz is köszönésképp :D vagy integethetsz.. persze ne félórán keresztül:D
2009. szept. 23. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a srác többet jelent mint egy átlagos fiu ezért szerintem próbálj meg beszélgetni vele és jobban megismerni, tudom ez nem könnyű de szerintem legalább egy próbát megér
2009. szept. 23. 18:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, többet jelent. Mikor van lehetőség rá, akkor beszélgetünk, de sajnos ilyen csak max heti 1x van.:( A legtöbbször csak egy köszönésre, vagy egy mosolyra futja, mert csak pár másodpercen keresztül látjuk egymást, nem lenne időm odamenni hozzá, és beszélgetésbe elegyedni vele. Mikor beszélgetünk, akkor jól elvagyunk, és úgy néz ki, bejövök neki, Ő is nekem, de heti egyszeri beszélgetésben nehéz lépni.:D Mikor meg csak pár másodpercig látjuk egymást, akkor mindig rámvigyorog, én meg rá.:) És attól félek, hogy megunja majd a folytonos "csak" mosolygást.
2009. szept. 23. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!