Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-15 éves lányok! Milyem maszti módszereket tudtok?
Figyelt kérdés
légyszi fejtsétek ki ne csak 1-2 szót írjatok2011. júl. 25. 17:33
11/17 A kérdező kommentje:
uccsó: köszi a választ! :)
2011. júl. 25. 18:41
12/17 anonim válasza:
Am nekem azt mondták hogyha így szinte mindennap izgtaod a csiklódat akk nem lesz sose hüvelyi orgazmusod.Ez szerintem kurv*nagy hülyeség,vagy igaz?:O
13/17 anonim válasza:
Én bicajozás közben élveztem el először
14/17 anonim válasza:
hát én sosem ujjazom magam,nekem az nem esik jól nem is érzek semmit.a csiklómat szoktam izgatni általában a puncimat dörzsölgetem és egyre gyorsabban.de egyébként én is a zuhanyrózsával kezdtem először.így fedeztem fel hogy milyen jó érzés.de már csináltam ilyen rezgő masszírozóval is.elvettem mamámtól és maximum fokozaton elég volt odanyomnom a puncimra és el sem fáradtam.nagyon jó érzés.
15/17 @ndras <3 válasza:
Én szívesen csinalomis veletek lányok krvara jó a maszti egyszer néznem elobenis. Ti?
16/17 anonim válasza:
én még nem csináltam pedig 14 éves vagyok. Ti amikor elkezdtétek valakivel beszéltetek róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!