13 éves vagyok és hízni szeretnék. Milyen módszereket tudtok?
Tudom régi kérdés DE ha valaki esetleg idetéved ezzel a "gonddal" akkor tessék:
Én 15 éves lány vagyok 170 cm és max. 43 kg (bár most annyi sem) nem nem vagyok beteg, sokat eszem és nem csak zöldet...ilyen voltam mindig is anyukám is. Ezzel nincs semmi gond, a som teltkarcsú emberke aki összevissza zabál mindent (direkt íróm így) azok az elmeháborodottak...az ő vigasztalásukra csesztetik a soványokat (ezeket is természetesen ducibb emberek teszik) mert nekik ettől jobb a lelkiismeretük (?). A srácok többségének pedig igenis jobban tetszenek a sovány lányok, de amúgy is ha szeret akkor soványan és kövéren is szeret, ha meg nem vagy jó neki soványan akkor nem éri meg miatta rágódni majd jön jobb aki úgy szeret ahogy vagy. Én is átéltem a beteg vagy? , Csontváz! , anorexiás ku.va!...és a többi beszólást, eleinte fájt de egy idő után rájöttem, hogy ezeket mind teltebb, ronda emberektől kapom, mára már csak mosolygok szépen rajtuk és próbálom visszatartani a nevetést, mert ezek az emberek NEVETSÉGESEK!!! A megverlek beszólásnál ha kiröhögtek engem én csak szimplán azzal a mozdulattal gyorsan hátratekertem az emberke karját (persze finomabban hogy ne legyen nagyobb baja) és kész. Fogadd el önmagad mert teljesen normális ez a dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!