Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem jön soha pontosan meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön soha pontosan meg?

Figyelt kérdés
4 éve menstruálok de mindig össze-vissza jön meg , hol napokat késik,hol heteket. van,hogy kimarad egy egész hónapot, de olyankor borzasztó nagy fájdalmaim vannak. még szűz vagyok, úgyhogy ez nem befolyásolhatja. 16/L
2011. júl. 25. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:

én már 10 éve menstruálok, és most se rendszeres..

21, l

2011. júl. 25. 15:26
 2/6 anonim válasza:
én is 16 vagyok nállam is ugyenezek a problémák. mondjuk én már 3 éve vagyok együtt a barátommal és nem vagyok szűz. nekem is iszonyatos fájdlamaim vannak. én nos-pa ampullát szoktam inni attól elmúlik. a nőgyógyász azt mondta szedjek fogamzásgátlót attól el is múlik valamilyen szinten a fájdalom és rendszeressé is válik. de én még nem szántam rá magam.
2011. júl. 25. 15:33
 3/6 A kérdező kommentje:
én is no-spa-t használok, de nem nagyon segit.
2011. júl. 25. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem se rendszeres pedig én kb 5 éve menstruálok. valamikor 27 napra jön meg utána 37, most a 42. napon vagyok és még semmi... elég szar mert ráadásul már nem vagyok szűz. szóval ilyenkor izgulhatok (nem mintha nem védekeznénk.. de ki tudja..)

17/L

2011. júl. 25. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:

~7 éve menstruálok, és még most sem normális. Nekem mindig későre jön meg, de nagyon változó, hogy mikor hány napra jön meg. Majd beáll rendszeresre, ha akar. Még pár évig biztos nem lesz rendszeres.

20/L

2011. júl. 25. 15:58
 6/6 anonim ***** válasza:
barátnőmnek is sok gondja van vele. és neki is fogamzás gátlót ajánlottak. én a szerencsések közé tartozok. nekem az első évtől kezdve 28-29 naponként jön meg. soha nem késik, és nem is jön meg hamarabb. és még nem is maradt ki egyszer sem. 18/l
2011. júl. 25. 16:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!