Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet egy ilyen helyzetben tenni?
Elmesélem neked az én esetemet! :)Szóval megismertem egy srácot, aki már az első találkozásunkkor levett a lábamról. Aztán elhívott egy második randira. Persze én naívan azt hittem, hogy ez már egyenes út ahhoz, hogy mi egy pár legyünk. Nagyon jól éreztem magam vele. Aztán a második randi végén csak elköszönt. Én már akkor tudtam, hogy nem lehet köztünk semmi. Rákérdeztem, és csak barátként tekintett rám. Piszkosul rossz érzés volt, azok után, hogy olyan jókat beszélgettünk.Elég sokáig magam alatt voltam miatta. Csak rá tudtam gondolni, újra szerettem volna hallani a hangját. Beleszerettem, pedig nem kellett volna. Mondhatni ő volt életem egyik legnagyobb szerelme. Aztán újra találkoztunk , de akkor már úgy, mint két barát. Nem mertem neki elmondani, hogy mit érzek iránta. De jobb is, hiszen már 3 éve nagyon jó barátok vagyunk. Persze én még azért most is szeretem.:)
De végiggondolva a helyzetet: sokkal jobb, ha csak barátként tekintesz rá( nagyon nehéz!), mert ha belevágnátok egy kapcsolatba, akkor az elején talán minden szép és jó, de ha szakítotok, akkor nem biztos, hogy megmarad a jó viszony köztetek. A szerelem hamar elmúlik, de egy jó barátság egy életen át is végigkísérhet! :) Bárhogy is döntesz sok szerencsét hozzá!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!