Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kezeljem ezt a helyzetet? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem ezt a helyzetet? :/

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy az utcánkban pár házzal arrébb építenek egy új házat, és ugyebár ebből kifolyólag ott szokott dolgozni vagy 600 munkás... és mivel én lány vagyok, természetesen leplezetlenül megbámulnak, fütyülnek, beszólogatnak... sajnos ha valahova menni akarok, lehetetlenség elkerülnöm őket, mivel arra fele van a buszmegálló, amerre a munkások:/ mivel nyár van, van, hogy miniszoknyában kelek útra, és persze ez nagyon tetszik nekik... de hát azért, mert ők ott vannak nem akarok hosszú farmerbe és pulcsiba elmenni 70 fokban! pedig sűrűn találkozom a barátommal, de már sokszor én érzem magam kellemetlenül, ha el kell mennem mellettük... arra nem várhatok, hogy mikor mennek el, mert úgy vettem észre, h már délelőtt ott vannak, és csak este 6 után mennek el... néha olyan jó lenne, ha lenne egy láthatatlanná tévő köpenyem, az ilyen esetekre:/ de amúgy ha hosszú farmerba megyek, akkor is ugyanez a helyzet, pedig nem vagyok vmi nagy szépség, csak gondolom ez valahogy ösztönből jön nekik, h látnak egy csajt, akkor már nem hagyják szó nélkül... de ez engem nagyon zavar! mit kéne tennem? sajnos az nem a legjobb megoldás, ha a másik irányba megyek, mert akkor vagy fél órát kell sétálnom a buszmegállóhoz, a munkások felé csak 5 percet... kocsival se tud senki elvinni sajnos. Viszont sokszor már szabályosan rosszul vagyok indulás előtt, ha arra gondolok h megint el kell mennem mellettük:/ A normális válaszokat előre is köszönöm! 20/L
2011. júl. 23. 13:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

ma 14:04!

Sajnálom, hogy ennyire "komolyan" vetted, amit írtam... A kérdező legalább érezte benne az iróniát. Egyébként teljesen egyetértek veled.

2011. júl. 23. 14:09
 22/29 anonim ***** válasza:
Persze, de ez a tipikus hozzáállás a férfiak részéről.
2011. júl. 23. 14:16
 23/29 anonim ***** válasza:

ma 14:16!

Azért ez erős általánosítás... Nem gondolod?

2011. júl. 23. 14:19
 24/29 anonim ***** válasza:
Mi? Az hogy általában nem értik, miért probléma ez a nőknek?
2011. júl. 23. 14:27
 25/29 anonim ***** válasza:

ma 14:27!

Nem. Az, hogy ha beszólogat nektek egy pár férfi akkor már megy az általánosítás, hogy minden férfi egy ilyen...

2011. júl. 23. 15:06
 26/29 anonim ***** válasza:

15:06

Nem. Csak azt írtam, hogy a férfiak NEM ÉRTIK miért okoz ez gondot a nőknek, miért olyan nagy tragédia, ha utánuk füttyent valaki. És nem azt írtam, hogy a férfiak mind beszolóngatós bunkók.

Továbbá csak azt az észrevételemet osztottam meg, hogy akik beszólnak meg füttyögetnek az utcán a nőknek, azok közül mind ocsmány volt, mert a normálisak, jól kinéző férfiak nem alacsonyodnak erre a szintre.

2011. júl. 23. 15:22
 27/29 anonim ***** válasza:

ma 15:22!

Így van. Én meg mondtam, hogy igazad van. Hol itt a probléma?:)

2011. júl. 23. 15:24
 28/29 anonim ***** válasza:
54%
Hú,velem ugyanez volt 2 éve.Engem is megbámultak,az egyik be is szólt,hogy szépek a cickóim,mindezt ezt egy 15 éves gyereknek...Majdnem felképeltem...Utána én sem szerettem arra mennyi,de egyszer mikor az egyik barátnőm suli után eljött hozzám és pont elsétáltunk előttük,fütyültek meg beszólogattak,ő meg csak annyit mondott nekik,hogy kösz.Utána nekem is mondta,hogy nem kell ezekkel foglalkozni és rájöttem,hogy igaza volt.Hidd el ezek megnéznek boldog boldogtalant,tök mindegy,hogy mennyi és milyen ruha van rajtad,én sem voltam kihívó cuccban,mikor az a köcsög pedofil beszólt,bár nem tudom miért jó ez nekik,legalább ne adnának hangot neki.Próbálj meg nem foglalkozni velük,előbb-utóbb úgyis befejezik a munkát és többet nem látod őket.
2011. júl. 23. 17:17
 29/29 anonim ***** válasza:

Az én módszerem a hasonló helyzetekre az mp3 lejátszó + napszemüveg kombó. Nagyon sokat tud segíteni, hogy így esély sincs a szemkontaktusra.

22L

2011. júl. 23. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!