Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem ezt a helyzetet? :/
ma 14:04!
Sajnálom, hogy ennyire "komolyan" vetted, amit írtam... A kérdező legalább érezte benne az iróniát. Egyébként teljesen egyetértek veled.
ma 14:16!
Azért ez erős általánosítás... Nem gondolod?
ma 14:27!
Nem. Az, hogy ha beszólogat nektek egy pár férfi akkor már megy az általánosítás, hogy minden férfi egy ilyen...
15:06
Nem. Csak azt írtam, hogy a férfiak NEM ÉRTIK miért okoz ez gondot a nőknek, miért olyan nagy tragédia, ha utánuk füttyent valaki. És nem azt írtam, hogy a férfiak mind beszolóngatós bunkók.
Továbbá csak azt az észrevételemet osztottam meg, hogy akik beszólnak meg füttyögetnek az utcán a nőknek, azok közül mind ocsmány volt, mert a normálisak, jól kinéző férfiak nem alacsonyodnak erre a szintre.
ma 15:22!
Így van. Én meg mondtam, hogy igazad van. Hol itt a probléma?:)
Az én módszerem a hasonló helyzetekre az mp3 lejátszó + napszemüveg kombó. Nagyon sokat tud segíteni, hogy így esély sincs a szemkontaktusra.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!