Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem a helyzetet? :SS 16/L
Az osztályban van egy fiú,aki állandóan cukkol(de csak azért,mert tetszek neki.)Szinte minden nap elmondja hogy milyen csinos vagyok,és fogalmam sincs hogy ilyenkor mit mondjak neki:SS Nem köszönhetem meg folyton, az elég hülyén nézne ki:SS Mivel amúgy meg nem szoktam vele beszélgetni így elmosolyodok,de ennyi...,mert nem igazán tudok mit mondani még neki.
Sőőt már azt is mondta,hogy szeretlek(általában amikor piszkál és túllő a célon így kér bocsánatot)...na erre sem tudom hogy reagáljak.És ezeket már kb.január óta mondogatja és v.hogy sikerült hatnia rám.Már lehet barátkoznék vele, mert tud jó fej is lenni(DE SEMMI TÖBB)Ám amikor cukkol,néha túllő a célon,és akkor már bunkó.
V.melyik nap meg végigsimított a derekamon és közben azt monda hogy milyen jól nézek ma ki...na ez aztán tényleg váratlanul ért,és megint nem tudtam mit mondani csak elmosolyodtam...de nem jó hogy mindig csak elmosolyodok,mert így elég hűvösnek tűnök hozzá,na de mégis mit mondjak,mikor én nem érzek semmi ilyesmit:SS
Biztos SS-harcosnak szeretne elmenni a csaj :D
Sieg Heil!
Az első kettőnek üzenem, hogy a :SS zavarban lévő arcot jelent! Bár tényleg nem látszik a : azért nem kell leoltani a fejem!
A 3.nak meg köszönöm a választ :)
A 4.-nek is köszönöm :)
De én azt próbáltam elmondani,h ez úgy van hogy van az én köröm amibe tartozok,és van az ő köre amibe tartozik,ő bókol én mosolygok,de különösebben nem beszélünk.Pedig v.mit válaszolnom kéne a bókokra,de mit?
Jó fejnek tűnik(már amikor nem viszi túlzásba a csipkelődést),akivel beszélgetnék szünetben,de nem egy körben mozgunk.VISZONT semmi különöset nem szeretnék.
Már többször megmondtam neki,és le is csesztem,mikor bunkó volt,de nem használ :/
Mivel mikor felhúzom magam csak akkor szoktunk beszélni,és sztem pont ez a célja,hogy felhúzzon,mert akkor van miről beszélnünk.És mert olyankor este rám tud írni msn-en,azzal a kérdéssel hogy haragszom e még rá -.-
Egyszerűen nem bír leszakadni rólam...
Ám az utolsónak sztem teljesen igaza van,valószínű csak gúnyolódás az egész -.-" De mit csináljak,hogy leakadjon rólam??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!