Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kezeljem ezt a helyzetet? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem ezt a helyzetet? :/

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy az utcánkban pár házzal arrébb építenek egy új házat, és ugyebár ebből kifolyólag ott szokott dolgozni vagy 600 munkás... és mivel én lány vagyok, természetesen leplezetlenül megbámulnak, fütyülnek, beszólogatnak... sajnos ha valahova menni akarok, lehetetlenség elkerülnöm őket, mivel arra fele van a buszmegálló, amerre a munkások:/ mivel nyár van, van, hogy miniszoknyában kelek útra, és persze ez nagyon tetszik nekik... de hát azért, mert ők ott vannak nem akarok hosszú farmerbe és pulcsiba elmenni 70 fokban! pedig sűrűn találkozom a barátommal, de már sokszor én érzem magam kellemetlenül, ha el kell mennem mellettük... arra nem várhatok, hogy mikor mennek el, mert úgy vettem észre, h már délelőtt ott vannak, és csak este 6 után mennek el... néha olyan jó lenne, ha lenne egy láthatatlanná tévő köpenyem, az ilyen esetekre:/ de amúgy ha hosszú farmerba megyek, akkor is ugyanez a helyzet, pedig nem vagyok vmi nagy szépség, csak gondolom ez valahogy ösztönből jön nekik, h látnak egy csajt, akkor már nem hagyják szó nélkül... de ez engem nagyon zavar! mit kéne tennem? sajnos az nem a legjobb megoldás, ha a másik irányba megyek, mert akkor vagy fél órát kell sétálnom a buszmegállóhoz, a munkások felé csak 5 percet... kocsival se tud senki elvinni sajnos. Viszont sokszor már szabályosan rosszul vagyok indulás előtt, ha arra gondolok h megint el kell mennem mellettük:/ A normális válaszokat előre is köszönöm! 20/L
2011. júl. 23. 13:21
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
amúgy meg igaz: nekik szinte teljesen mindegy, milyen nő megy el előttük, ha nem túl idős és nem túl ronda, akkor máris van hozzájuk 1-2 szavuk...:/ annyira nem szeretem az ilyen helyzeteket:(
2011. júl. 23. 13:45
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha ott nem mersz reagálni élesben, akkor hívd fel az építtetőt (biztos ki van plakátozva), hogy a munkásai zaklatnak (nyugodtan színezd ki a történetet, hogy rettegésben tartanak) és ha nem beszél velük, akkor naponta feljelented őket valamelyik hatóságnál. Nincs építkezés ahol minden 100% rendben lenne és nem hiszem hogy örülnének, ha állandóan ellenőrizgetnék őket.
2011. júl. 23. 13:47
 13/29 anonim ***** válasza:

ma 13:43

Te ugye pasi vagy?

2011. júl. 23. 13:48
 14/29 A kérdező kommentje:
13:43 ezen jót nevettem:D:D majd megpróbálom beleképzelni magam ebbe a szituációba, és akkor talán jobb kedvem lesz és meg tudok róluk feledkezni:D
2011. júl. 23. 13:48
 15/29 anonim ***** válasza:

ma 13:48!

Igen, bár az a pasi kifejezés olyan csúnya. Igaz nekem nincs tapasztalatom, nekem nem fütyülnek(még szép):D

2011. júl. 23. 13:50
 16/29 A kérdező kommentje:
13:47 köszönöm, ez tényleg jó ötlet:) ha továbbra sem hagyják abba (amire sajnos nem látok sok esélyt...) akkor ehhez fogok folyamodni. Nem hagyom, h elrontsák a nyaram:/
2011. júl. 23. 13:51
 17/29 anonim ***** válasza:

ma 13:51!

Ezt viszont én nem tartom jó ötletnek. Megcibálni az oroszlán bajszát? És mi van, ha még jobban rád szállnak?

2011. júl. 23. 13:55
 18/29 A kérdező kommentje:
végül is ez is benne van a pakliban... viszont abba nem merek belegondolni, milyen lenne, ha mégjobban rám szállnának... de szerintem egyáltalán nem normális, hogy ezt csinálják, nem értem miért viselkednek minden nővel ilyen gusztustalanul, néhányuknak még családja is lehet... lehet még évek múlva sem lesz kész a ház, legalább is a nyáron tuti nem fejezik be, addig meg tűrjem el a beszólogatásaikat? Lehet, megkérem a szomszédot, aki a mögöttünk lévő utcában lakik, hogy had vágjak már át a kertükön néha...:D
2011. júl. 23. 14:01
 19/29 anonim ***** válasza:

13:50

Sejtettem. Mert a férfiak fel se tudják fogni, hogy ez a nőnek ZAVARÓ! És különben sem pár retkes, gyökér munkás paraszt beszólására van szükségünk, hogy a szépségünket dicsérje.

Egyszer egy velem szembe jövő pasi odaszólt, hogy de szép melled van! Amit válaszul kapott, attól egy alföldi kocsis pirulva fordult volna le a bakról. Erre még ő háborodott fel, hogy örülnöm kellene, hogy dicsért.

Nem, nincs szükségünk az ilyen primitív beszólongató parasztokra.

Ja, és tapasztalatom szerint az ilyen beszólongatók 100%-a ocsmány kretén Quasimodo, mert az igazán jól kinéző férfiak (akiknek volt gyerekszobájuk) nem szoktak ilyet csinálni, ők vagy csak megnéznek egy nőt, vagy ha ismerkedni akarnak, akkor udvariasan köszönve odamennek a nőhöz, de nem alacsonyodnak le a béka sejhaja alatti színvonalra.

Amúgy meg képzeld el, hogy akármerre mész, hájas, ápolatlan, lepukkant nők kiabálnának utánad hangosan: Ahh, de belenyalnék a fagyidba kisapám! Húú, mekkora farkad lehet, hogy dudorodik a nadrágod!!! Ó de el tudnám kapni! De szép ringó hátsód van, de beleharapnék! Riszáld csak drága, riszáld!

És ezek után legyél boldog, hogy jóképű vagy és tetszel ezeknek az embereknek.

2011. júl. 23. 14:04
 20/29 anonim ***** válasza:

ma 14:01!

Hát ez egy olyan helyzet, amit vagy elvisel az ember vagy szenved. Tipikusan olyan, mint a fogorvos, senki nem megy szívesen, de még is menni kell és el kell viselni. Ezt írom úgy, hogy egyáltalán nem félek a fogorvostól:D Meg mivel férfi vagyok nem tudom átérezni a helyzetedet, de nekem ez a véleményem. Vágj át a szomszéd telkén!:D

2011. júl. 23. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!