Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem ezt a helyzetet? :/
ma 13:48!
Igen, bár az a pasi kifejezés olyan csúnya. Igaz nekem nincs tapasztalatom, nekem nem fütyülnek(még szép):D
ma 13:51!
Ezt viszont én nem tartom jó ötletnek. Megcibálni az oroszlán bajszát? És mi van, ha még jobban rád szállnak?
13:50
Sejtettem. Mert a férfiak fel se tudják fogni, hogy ez a nőnek ZAVARÓ! És különben sem pár retkes, gyökér munkás paraszt beszólására van szükségünk, hogy a szépségünket dicsérje.
Egyszer egy velem szembe jövő pasi odaszólt, hogy de szép melled van! Amit válaszul kapott, attól egy alföldi kocsis pirulva fordult volna le a bakról. Erre még ő háborodott fel, hogy örülnöm kellene, hogy dicsért.
Nem, nincs szükségünk az ilyen primitív beszólongató parasztokra.
Ja, és tapasztalatom szerint az ilyen beszólongatók 100%-a ocsmány kretén Quasimodo, mert az igazán jól kinéző férfiak (akiknek volt gyerekszobájuk) nem szoktak ilyet csinálni, ők vagy csak megnéznek egy nőt, vagy ha ismerkedni akarnak, akkor udvariasan köszönve odamennek a nőhöz, de nem alacsonyodnak le a béka sejhaja alatti színvonalra.
Amúgy meg képzeld el, hogy akármerre mész, hájas, ápolatlan, lepukkant nők kiabálnának utánad hangosan: Ahh, de belenyalnék a fagyidba kisapám! Húú, mekkora farkad lehet, hogy dudorodik a nadrágod!!! Ó de el tudnám kapni! De szép ringó hátsód van, de beleharapnék! Riszáld csak drága, riszáld!
És ezek után legyél boldog, hogy jóképű vagy és tetszel ezeknek az embereknek.
ma 14:01!
Hát ez egy olyan helyzet, amit vagy elvisel az ember vagy szenved. Tipikusan olyan, mint a fogorvos, senki nem megy szívesen, de még is menni kell és el kell viselni. Ezt írom úgy, hogy egyáltalán nem félek a fogorvostól:D Meg mivel férfi vagyok nem tudom átérezni a helyzetedet, de nekem ez a véleményem. Vágj át a szomszéd telkén!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!