Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek felaggyam? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Most jártam egy lánnyal... pár hete szakított velem de én még szeretem őt.. elég gyakran veszekedünk..de mostanába nem.. és most be ált azzal hogy megint "fura érzései vannak",meg hogy megint szeret.. de másnap reggel pedig azt mongya hogy neki más teccik.. és má avval van hogy nagyon teccik neki.. járna is vele (pedig ijet mondani nem szokott)de én még eddig folytattam az úgymond udvarlást.. de nem látok eredményt.. :S .2011. júl. 18. 22:49
2/6 anonim válasza:
Te nem veszek észre hogy a csaj csak játszik veled??? Én a helyedben már rég elküldtem volna a francba... Szerintem támadj vissza neki! Mond neki hogy te is megismertél egy csajt és járnál vele. Kíváncsi lennék hogy erre hogy reagálna.
20/F
3/6 kurbi válasza:
Jól húzd meg a csajt utoljára azt enged el, nem csak ö van a világon : /
5/6 anonim válasza:
Szerintetek felaggyam?
Szerintem ne add fel a helyesírást!
Amúgy mint előttem is írták, a csaj csak játszik veled
6/6 A kérdező kommentje:
Am tényleg bocs a helyes írásért..
2011. júl. 18. 23:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!