Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még így esélyem a lányoknál? 15/F
Figyelt kérdés
Gyerekkoromban mikor még olyan 6 éves lehettem, történt egy baleset amit most inkább nem fejtenék ki bővebben. A lényeg hogy egy égési balesetem volt és 2 hónapig kórházban feküdtem az intenzíven. Nagyon csúnya hegek maradtak rajtam mert bőrátültetésre volt szükség. A hasamon a mellkasomtól lefelé, a fél hátam, a jobb lábamon a térdemig. A kezeimen nem nagyon látszik, csak az egyik könyökömön. Mellkastól felfele teljesen ép maradtam, és a bal lábam is. Azt mondta egy lány nem olyan rég hogy arcra szép vagyok. Amikor ruha van rajtam szinte semmi sem látszik a sérülésből, csak ha rövidnadrág van rajtam, akkor egy picit. Sokszor elgondolkodom, hogy mennyi esélyem van így még a lányoknál. És azon, ha úgy jönnék össze egy lánnyal, hogy ő erről nem tud, akkor mit szólna hozzá amikor meglátja mert örökké nem rejtegethetném. 15/F2011. júl. 17. 17:14
31/34 anonim válasza:
Ha ilyen jófej vagy, nem kell aggódni:D
15l
32/34 anonim válasza:
Aki szeret téged az elfogad úgy ahogy vagy!:)
33/34 anonim válasza:
Na igen az se árt ha elfogadod magad. Amúgy egy pasinál nem az számít, hogy néz ki (persze a jó pasik/csajok után mindenki megfordul, és ne mondjátok, hogy nem így van) hanem az, hogy nem igénytelen és normálisan viselkedik veled. Egy pasi is hasonlókat várjon el egy lánytól és szerintem nagy probléma nem is lesz. Én szerintem járnék veled ha fiatalabb lennék 1-2 évvel és ha normális vagy és nem bunkó (bár ezt kétlem az írásod alapján)
34/34 anonim válasza:
sajnos velem is ez történt 5 éves lehettem a bal kezem illetve a bal lábam csúnyán megégett lábam én is még mindig őrlöm magam és agyalok hogy mit fognak hozzá szólni a lányok ha esetleg oda kerül a sor....jó kérdés biztos lesz aki egyből azt mondja hogy szia de biztos lesz olyan is akit egyáltalán nem érdekel és nem feltétlenül csúnya lány ezt azért hozzá teszem.. mert vannak normális szép lányok is akár milyen hihetetlen:):) 18/F voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!