Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még így esélyem a lányoknál? 15/F
Mint ahogy írtam, az Embereknél számít a külső. :-)
Nem külön fajok vagyunk, hogy nők meg férfiak..
Ha összesítve nézzük akkor 10 emberből legalább 5 azt mondaná, hogy neki számít a külső.
A csúnyaság meg emberfüggő. Kinek mi a szép, mi a csúnya.
barátnőimnek is mindig olyan pasijuk volt, akire más azt mondta, hogy neki nem tetszik nem jön be. stb. És még is összejött vele, mert neki tetszett.
Aki meg azzal van elfoglalva, hogy ilyen meg olyan csúnya az ne is számítson normális kapcsolatra. :-) Ha saját magát nem tudja értékelni, akkor ne gondolja azt, hogy majd más megfogja szeretni vagy tudja majd értékelni.
És a kérdezőnek is így mondom, hogy ne ezzel legyél elfoglalva. Megtörtént, nem tehetsz róla.
De attól még lehet egy szerethető személyiség, még attól lehet szép a szemed, lehetsz mások szemében bejövős, neked is ugyanúgy meg van az esélyed párkapcsolatra, mint ahogy a többi embernek is.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:20
Az ehhez hasonló hozzászólásokkal kapcsolatban csak annyit tanulhatsz Kérdező, hogy hogyan ne fogadd el saját magad, hogy hogyan legyél előítéletes. Többre nem jók, és nem is hasznosak.
Akkor meg nem kell ilyen sokat rágódni ezen a szaron.
megint 17:26-os voltam :)
Engem 1éves koromban műtöttek rekeszizom-sérvre, és még megvan a heg, kb. a köldökömtől a mellkasomig. A legjobb barátaim tudnak róla, de eddig nem zavart senkit. :)
15/F
Nekem így is tetszenél (tetszhetnél), és ezzel biztos nem csak én vagyok így.
15L
Elgondolkoztam ezen a dolgon...
Rájöttem, hogy ha nem tudom saját magamat elfogadni, akkor miért várom el egy lánytól, hogy majd ő el fog?
Miért rejtegessem a sebhelyeket, mindenkivel történnek balesetek! Talán még előny is szerezhetek ebből... Na jó ez nem teljesen igaz. :D De legalább elmondhatom magamról, hogy én ezt is túl éltem! És ahogy mondani szokták, az élet megy tovább. (És még hülyéskedni is lehet, hogy honnan van, például cápaharapás, vagy mondjuk Irakban szereztem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!