Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nemszeretem a flórtomikát, akkor mennyi esélyem van a lányoknál?
szeresd sp-ét én is szeretem.
fluor
hát én szerencsére már együtt voltam egy ideje barátnőmmel mikor bejött ez az őrület, igy könnyebb volt megbeszélni vele, hogy én nem csipem a kicsi legó style t. lehet hogy ha ismerkedésünk elején ütközünk ilyen ellentétbe akk nehezebben jövünk össze :P :)
na amugy nem gondolom igy, szerintem akkor is ugyanigy megértettük volna egymást :) csak ebben pl nem egyezik az izlésünk.
de ne félj, akinél ez hendikeppet jelent, annál nem is érdemes próbálkoznod. ott már akkora a hozzáállásbeli különbség hogy keress inkább mást. aki meg szereti, de elfogadja hogy neked nem tetszik, az simán lehet normális lány :)
ugyhogy sose azér szeress neszeress bármit hogy esélyed legyen a lányoknál. add önmagad, és akkor azér fog megszeretni valaki mert olyan vagy amilyen! ez a lényeg sztem
háhá
látom unatkozhatsz :D nem baj énis csak azért dobok egy választ :D nem kell szeretni énse vagyok odáig főleg h ilyen partyarc lett nem azért én régi számait meghallgattam nem is rossz, de ezek a mostaniak csak az abaj h túl fülbemászóak. nem hinném h ez problem lenne egy kapcsolatban XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!