Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nemszeretem és csak megszokásból vagyok vele?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel heti kb 3szor találkozunk.Van hogy néha egész héten nem de valahogy nemis hiányzik.Ha vele vagyok akkor szeretem átölelni stb és néha van hogy egy napot is alíg bírok ki nélkül(10hónapja vagyunk együtt).Már nemszeretem és csak megszokásból vagyok vele?2009. júl. 8. 12:56
1/7 anonim válasza:
Ha nem szereted akkor igen csak megszokásból vagy vele. De lehet igazából nem is szeretted csak szeretet hiányod volt és van. Szakíts vele.Ne hagyd szenvedni.
2/7 A kérdező kommentje:
De szeretem még meg rosz nélküle,de ha összeveszünk és nemtalálkozunk pl egy hétig akkor nemszokott hiányozni
2009. júl. 8. 13:04
3/7 anonim válasza:
miért kéne szakítania? ezzel nem értek egyet bűzlik a válaszod!
Szeritnem még szereted! Próbáld redbe szedni a dolgokatés az alapján dönts.
4/7 anonim válasza:
Nincs "szeret/nem szeret" kétállású kapcsoló, ami vagy fel van kapcsolva, vagy le.
Ha szeretsz időnként vele lenni, akkor ne szakíts vele. Ha idegesít a jelenléte, akkor szakíts vele.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát nem idegesít és jó is vele lenni,csak néha ha összeveszünk akkor valamiért nemhiányzik.Vagy lehet ez csak azért van mert még haragszok rá és nemérdekel akkor?
2009. júl. 8. 13:22
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálok ezzel valamit okozni csak ha összeveszünk valahogy nemtudok vele normális lenni mintha semmi nemtörtént volna.
2009. júl. 8. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!