Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret még a szerelmem? Vagy már csak megszokásból van velem?
Lassan három éve vagyunk együtt a barátommal. Mindketten 20 évesek vagyunk! Nagyon szeretjük egymást, legalábbis én még mindig ugyanazt érzem iránta, mint a kapcsolatunk elején, de az ő érzelmeiben nem vagyok teljesen biztos! Néha azt érzem, hogy már nem szeret és hogy csak megszokásból van velem! Rákérdeztem erre, de ő tagadja. Mikor együtt vagyunk alig van beszédtémánk, szinte mindig csak este találkozunk, ráaádásul úgy érzem, hogy minden fontosabb neki nálam! Mit tegyek? Hogyan derítsem ki, hogy mégis mit érez irántam? Illetve, hogy szeret-e még? Félek, hogy csak azért van velem, mert így legalább van egy állandó barátnője, akivel bármit megbeszélhet, ill. ha egy kis szexre vágyik, akkor is van neki valaki.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
mondjuk egy parkban? és hátha megbüntet a rendőr :D
+izgalom, hogy ki fogja kifizetni.
A szerelem elmúlik, és ha elég erős volt akkor átalakul szeretetté.. ami kitart..
12 éve vagyok a párommá.. mi sem lángolunk.. szeretjük egymást, mint társ mint ember.. de látjuk egymás hibáit is már.. nincsenek lila felhők
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!