Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így esélyem a lányoknál? Nem vagyok túl alacsony?
Csak 176 centire nőttem, a szüleim is elég kicsik, anyukám 156cm, apukám 175cm.
Csak az alacsony csajoknál van esélyem így?Okozhat ez gondot?
Már nem fogok nőni mert 21 éves vagyok:(
Mindenkinek csak a magas pasik kellenek?
Ha jól tudom, a férfiaknál 175 cm az átlagmagasság. Egyébként ne aggódj, ebből nem lesz problémád, sőt egyszer én is jártam egy 175 centis pasival (180 vagyok). Biztos elmondták már sokszor, de akkor elmondom én is: nem a magasság számít hosszú távon. Sőt rövidtávon sem.
26/N
Én speciel - ha már lehet - akkor a 180 feletti kategóriából szemelek ki valakit, jómagam 170 vagyok (de szeretek magassarkúkban járni). Ettől függetlenül a magasságod teljesen átlagos és normális, és valószínűleg nem fog gondot okozni párkeresésben, illetve nem ez fogja a gondot okozni ha lesz is. :)
29/N
Szerintem simán lehet esélyed.Nem a magasság a döntő.
Egyébként a 175 centi áltagos, teljesen normális.
Az pedig nem baj, alacsonyabb lányoknál van esélyed.Bár az alacsony is relatív dolog, mit értesz alacsony alatt?160cm vagy 165 cm???!Vagy mennyi?
150-163centit gondolok alacsonynak.
A magasságom miatt is nem csajozok, mert úgy gondolom nem lenne elég nektek, totózni meg nem akarok, hogy kinek jön be vagy kinek nem, ezt nem tudom, + egy csomó dolog van még, nagyon válogatósak a nők.
Meg az a baj, hogy akinél alacsonyabb vagyok értéktelenebbnek érzem magam.
21 vagyok írtam.
Érdekes mód mindenki magas, pasik 190ek, nők175-180ak, kiköltözök kínába:D
Itt is vannak alacsony lányok.Én is 161 cm vagyok, ami nem épp nevezhető magasnak:)
Bár szerintem ez szerencse, mert mióta a nőies öltözködést részesítem előnyben magassarkút is szeretek.Télre pl. 6 centis sarkú csizmát vettem, amit imádok.Nagyon kényelmes, nem fáj a lábam benne és tudok benne járni.Így 167-168 cm vagyok a csizmába, ami pont ideális:) Ha lehetne választani én 165-166 cm szeretnék lenni:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!