Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így esélyem a lányoknál? Nem vagyok túl alacsony?
Figyelt kérdés
Csak 176 centire nőttem, a szüleim is elég kicsik, anyukám 156cm, apukám 175cm.
Csak az alacsony csajoknál van esélyem így?Okozhat ez gondot?
Már nem fogok nőni mert 21 éves vagyok:(
Mindenkinek csak a magas pasik kellenek?
2011. jan. 14. 10:04
11/15 A kérdező kommentje:
18:01
De gondolom te is előbb választasz egy 185-190 centist mint egy 175 körülit, ennyit erről:D
2011. jan. 14. 18:06
12/15 anonim válasza:
Nem a magasság alapján választok.
Ha már a külsőségeknél tartunk sokkal fontosabb, hogy ápolt legyen, alkalomhoz illően öltözködjön, mint hogy milyen magas.De még ennél is fontosabb, hogy milyen ember.Nekem nem kell bunkó, lenéző, egos pasi.Sokkal inkább olyan, aki figyelmes és megértő, törődik velem.
13/15 A kérdező kommentje:
18:41
Kár, hogy kevés az ilyen csaj mint te.
2011. jan. 14. 18:43
14/15 anonim válasza:
176 egyáltalán nem alacsony, én 172 körül vagyok. Na az alacsony.
15/15 A kérdező kommentje:
Azért +10centivel sokkal jobban érezném magam:D
2011. jan. 15. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!