Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy, ha alacsony a fiú már szóba sem jöhet a lányoknál?
17 éves fiú vagyok, a lányok szerint jóképű, sportos, izmost testalkatom van, de alacsony vagyok (kb160cm) és ezt a lányok nem szertik...
Miért van ez?
Miért van hogy az alacsony lányok is a magas fiúkra buknak?
Ez idősebb koromban változik majd?
Normális válaszokat! Köszi!
Én is 160 cm vagyok és 182 cm a barátom.
Nekem azért fontos, hogy magasabb legyen, mert férfias és látom benne az erőt..érted. :)
Am meg ne keseredj el, te is fogsz találni magadnak egy cuki kis csajt:) Hidd el:)
szerintem a 150-165 centis csajoknak nem is kéne magas pasi. hülyén néz ki. amúgy meg nyugi, sok az alacsony csaj te is találsz majd valakit. mellesleg nekem se kéne nálam alacsonyabb pasi (177 cm vok) volt már, és elég kellemetlen érzés volt. nem azért mert hú az emberek miatt hanem magam miatt
17/L
Az én barátom 2 centivel kisebb nálam, de engem ez nem zavar.
Szerintem aki a külsőségekre ad már eleve elszégyellheti magát!
Az én párom is jóképű, sportos és megfordulnak utána a csajok.( Ellenben a volt pasimmal aki 192 centi volt de akkora bunkó is! )
Sokszor a kisugárzás is sokat számít!
NE azzal törődj mekkora vagy, hanem hogy milyen ember vagy!
Nekem nem is olyan régen egy nálam alacsonyabb srác tetszett, mert látszott rajta,hogy olyan magabiztos és ez megtetszett benne.Nem zavarta a magassága, jól érezte magát a bőrében és ezért a kisugárzása is nagyon megfogó volt számomra. :)
Viszont a bátyám kb 170 cm magas, nem olyan magas, fiatalabb korában nagyon kis termetű volt. Elég nehéz vele, mert folyton felemeli a hangját, csak neki lehet igaza és féltékenykedik. Ez szerintem valamiféle Napóleon-szindróma...Néha elég elviselhetetlen,de van barátnője és jól megvannak.
Szerintem van esélyed, bár sok olyan lány van aki elengedhetetlenül ragaszkodik ahhoz az elvhez,hogy magasabb legyen a pasija. Én amondó vagyok,hogy nem szabom,hogy hány cm magas legyen a barátom,mert nem én irányítom azt,hogy ki tetszik meg és elég sok fiú típus megtetszett már. Szerintem van esélyed, de sok múlik a kisugárzásodon is, na meg egyébként sok alacsony lány van és ők nem biztos,hogy a 2 méteresek között keresgélnek. :)
16/L
Az én exem is alacsonyabb volt nálam és nagyon zavarta így engem is...szóval köszönöm de többször nem!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!