Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért főleg a barnahajú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért főleg a barnahajú, barnaszemű csajok tetszenek a pasiknak?

Figyelt kérdés

Akárhányszor megtetszik egy srác, és próbálok haverkodni vele és rátérünk arra, hogy kinek mi jön be, azt hallom hogy "legyen barna haja, barna szeme".

annyira unom :S

miért? egy szőke zöldszemű, vagy egy vörös kék szemű akkor már labdába sem rúghat?

(tudom hogy általánosítottam. de egy csomó srác mondta már ezt. utána már nem is voltam rájuk kíváncsi :( )

2011. júl. 17. 14:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mi fiúk nem olyanok vagyunk, mint ti. Ha szerelmesek vagyunk, mi nem hagyjuk ott a bnőnket azonnal, ha találkozunk egy (szerintünk) szebb lánnyal.
2011. júl. 17. 14:19
 12/22 anonim ***** válasza:
Nekem se a hajszín, se a szemszín nem számít.
2011. júl. 17. 14:21
 13/22 anonim ***** válasza:
15%

barna hajú csajszika: kend be a feneked ragasztóval így tapadni fognak rád az tuti *csatt* :D

19F

2011. júl. 17. 14:21
 14/22 A kérdező kommentje:

hát pedig ismeret olyat...

mindegy, nem ez a lényeg, nem ez volt a kérdés.

2011. júl. 17. 14:22
 15/22 A kérdező kommentje:

jaj, ez a kötözködő már megint megjelent O.o

pedig tegnap 2 kérdésnél is ki lett osztva...

nem vagy vicces ám!!!!

2011. júl. 17. 14:23
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem barna hajam és barna szemem van, a barátnőmnek szőke haja zöld szeme és a legtöbb srácnak ő jön be, pedig én sem vagyok ronda. Szóval szerintem nem sok alapja van a kérdésednek.
2011. júl. 17. 16:57
 17/22 anonim ***** válasza:
kár általánosítani. mindenkinek van zsánere, de attól simán eltérhet. alapvetően nálam a barna haj kék szem, de az Éden Hoteles Aliz az valami gyönyörűségés lány a vörös hajával és kék szemével.
2011. júl. 17. 18:10
 18/22 anonim ***** válasza:
ez annyira nem lényeges.nekem legjobban a kék meg a zöld szem tetszik de ez még nem azt jelenti hogy egy barnaszemű nem lehet szép.Ez inkább az arctól függ.
2011. júl. 17. 19:42
 19/22 anonim ***** válasza:
*L19
2011. júl. 17. 19:42
 20/22 anonim ***** válasza:

barna hajú vagyok és barna szemű.. na, hol a sok imádó ?? :PP

xd

2011. júl. 18. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!