Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért főleg a barnahajú, barnaszemű csajok tetszenek a pasiknak?
Akárhányszor megtetszik egy srác, és próbálok haverkodni vele és rátérünk arra, hogy kinek mi jön be, azt hallom hogy "legyen barna haja, barna szeme".
annyira unom :S
miért? egy szőke zöldszemű, vagy egy vörös kék szemű akkor már labdába sem rúghat?
(tudom hogy általánosítottam. de egy csomó srác mondta már ezt. utána már nem is voltam rájuk kíváncsi :( )
nem rúghat :D vörös-kék :D debreceni vagyok bocs :D
személyes sorrendem:
vörös [/piros de akkor pofátlanul piros legyen ám :D] barna fekete------- és ha baromira muszáj akkor szőke
szem szín lényegtelen csak szép legyen
19F
Ez hülyeség.
Nekem a hajszín tök mindegy, szemből ugyan jobban tetszik a barna, de kékből is van nagyon szép, és sztem a többségnek inkább az jön be. Na meg a legtöbb fiúnak a belső jobban számít, csak azt ciki bevallani.
Én én uramnak a barna haj-szem kombi volt a zsánere. Aztánösszejött velem, aki term. szőke és kék szemű...
Hidd el, opnt nem fog számítani, hogy kinek milyenek a "színei", ha egyszer az a nő/férfi kell a másiknak.
Ekkora baromságot. Hány éves vagy te 10?
Rohadtul nem számít semmit a szem és hajszín. Ha pedig valaki azt mondta, hogy ez jön be neki és ettől te egyből leléptél, esélyt sem adva annak, hogy legyen köztetek valami, akkor meg is érdemled, hogy egyedül maradj.
na jó de most a külsőről volt szó :D ne keverjük a szezont a fazonnal miért kell minden kérdésből ekkora közhely parádét csinálni ?
19F
Nálam rúghatsz labdába:P
Ha gondolod privi.
21/F
jó, lehet hogy butaság volt mindig rögtön lelécelnem, ha meghallottam a barnát.
de egyszerűen olyan ideges lettem, hogy jobbnak láttam elfelejteni.
mert jó, tegyük fel, hogy megkedvel annyira, hogy esetleg felteszi a kérdést, hogy járjunk.
de aztán mi van, ha meglát egy barnaszemű barnahajú, ami ugye a kedvence?
v. lelép, v. megcsal :S
azért keresek inkább olyat, akinél vagy eleve mindegy, vagy inkább az én "színeimet" preferálja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!