Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érzés hogy puncitok van?! 18/F
Farokkal nagyon rossz pl hason szar aludni,reggel van hogy elalszom a golyóim és akkor egész nap fáj a herém xD
tehát kicsit akadályoz:D néha kínos heylzetbe hoz ha áll a gyertya :D
én a mehanicára gondoltam :D hogy amikor sutás van vagy ilyesmi akkor nem hevültők fel a surlódástól?
jó nem arra gondolok hogy ott füstőltök a sprintnél de úgy mégis xD
hát haver, érdekes érzés.
először is, nem tudunk állva pisilni. meglehetősen rossz érzés, ha olyan helyen vagy, ahol nincs klotyó.
aztán a havi gondok. (személy szerint nem görcsöl a hasam és nem érzek semmit, de akkor se egy leányálom az a havi 5 nap.)
harmadszor, "elmenni" sem olyan könnyű, mint nektek.
viszont ti sosem fogtok tudni szülni ;) (és ez így van jól, mert amennyire egy férfi szenvedni tud egy náthától, abba bele is pusztulna :D)
az enyém sajnos elég érzékeny, a tusfürdőkről, és az intim mosakodókról is le kellett mondanom, amikor meg menstruálok egy hétig, akkor a betétben teszi tönkre két hétre (viszketés és égő érzés pisiléskor). Már három nődokinál is voltam vele, semmilyen fertőzésem nincs...
avagy én szívesen kipróbálnám, milyen fiúnak lenni :D
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!