Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Szőrös a puncitok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szőrös a puncitok?

Figyelt kérdés
Vagy ha borotváljátok, akkor visszanövesztenétek a párotok kedvéért, ha erre kérne?
2011. jún. 19. 18:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Nem az. Vissza.
2011. jún. 19. 18:50
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
én növesztem hogy betudjam rasztáztatni ^^
2011. jún. 19. 18:51
 3/16 anonim ***** válasza:
65%
fúj
2011. jún. 19. 18:51
 4/16 anonim ***** válasza:
82%

Csak egy csíkban, középen. Ha szeretné, akkor igen, de bikinivonalat akkor is epilálnék.

19/L

2011. jún. 19. 18:53
 5/16 anonim ***** válasza:
63%
Kész dzsungelharcosnak kell lennie annak, aki ide be akar menni :DDD
2011. jún. 19. 19:00
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
19:00 *haha* :DDD
2011. jún. 19. 19:02
 7/16 anonim ***** válasza:
63%
Én gyantáztatom az egészet, és ha megkérne se növeszteném vissza, mert nem a pasim miatt gyantáztatok, hanem magam miatt, azért, mert én így érzem jól magam, utálom, ha már egy kicsit is látszik, hogy szőrös akár a fazonom, de a lábammal és a karommal is így vagyok.
2011. jún. 19. 19:07
 8/16 anonim ***** válasza:
87%

Igen,nagyrészt szőrös,vagyis a bikinivonal le van szedve,meg az ajkakról is,csak a szeméremdombomon van hagyva egy nagyobb háromszögben 1-1,5 cm hosszú szőr. Voltam én már csupasz is,de a párom azt mondta,hogy ő szeretné,ha szőrösebb lenne,nekem meg csak jobb így,mert kisebb felületen pattogok ki. Szóval a kérdés második fele is kipipálva :)

19/L

2011. jún. 19. 19:11
 9/16 anonim válasza:
Nem szőrös. Talán igen, de maximum 0,5-1 centisre, bikinivonalon nulla, mert nekem baromi kényelmetlen.
2011. jún. 19. 19:13
 10/16 anonim ***** válasza:

Bikinivonalat rendszeresen szőrtelenítem (borotválom).

Egyébként pedig strandszezonban az egészet borotválom. Az év többi részében viszont ritkán borotválom, akkor is hagyok a szeméremdombomon egy kis csíkot, de többször előfordul, hogy csak ollóval rövidre vágom:)

Ha egyszer majd arra kérne a barátom, hogy ne borotváljam teljesen, megtenném, végülis most is többnyire a szeméremdombom hagyok egy csíkot, de az egészet nem hiszem, hogy visszanöveszteném:)

16/L

2011. jún. 19. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!