Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szőrös a puncitok?
Csak egy csíkban, középen. Ha szeretné, akkor igen, de bikinivonalat akkor is epilálnék.
19/L
Igen,nagyrészt szőrös,vagyis a bikinivonal le van szedve,meg az ajkakról is,csak a szeméremdombomon van hagyva egy nagyobb háromszögben 1-1,5 cm hosszú szőr. Voltam én már csupasz is,de a párom azt mondta,hogy ő szeretné,ha szőrösebb lenne,nekem meg csak jobb így,mert kisebb felületen pattogok ki. Szóval a kérdés második fele is kipipálva :)
19/L
Bikinivonalat rendszeresen szőrtelenítem (borotválom).
Egyébként pedig strandszezonban az egészet borotválom. Az év többi részében viszont ritkán borotválom, akkor is hagyok a szeméremdombomon egy kis csíkot, de többször előfordul, hogy csak ollóval rövidre vágom:)
Ha egyszer majd arra kérne a barátom, hogy ne borotváljam teljesen, megtenném, végülis most is többnyire a szeméremdombom hagyok egy csíkot, de az egészet nem hiszem, hogy visszanöveszteném:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!