Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előfordul, hogy viszket a puncitok, pl utcán, nyilvános helyen?
ja, a fiúk gusztustalanok, nem értem mért kell folyton a fa.szotokat markolászni... -.-"
am igen, nekünk is szokott, és meg is vakarjuk, csak tényleg nem olyan látványosan -.-
08:46 ??????? :D
A kérdésre válaszolva: igen. Csak ritkábban. A fenekünk is szokott.
Speciel én megtanultam elviselni, ugyanis pár perc után a viszketés magától abbamarad. Szintén nem értem, hogy a fiúknak ez miért nem megy, ennél sokkal rosszabb dolgok is vannak..
08:46
WTF????:-O :-))
Amúgy igen, szokott. De én kibírom azt a pár percet, nem állok le nyílvánosan a nemiszervem vakargatni, mint a fiúk. :-D -.-
08:33
mert szeretünk motorozni és az hasonlít a motor kormányára !!! :D:D:D ^^
Jééé Lányok ennyire nem lehettek feministák! Megnézném, mit kezdenétek, ha lógna valami a lábatok között, és ha feszülős boxerban vagy, akkor hozzá tapad a combodhoz, elkezd izzadni és az bizony viszketéssel jár. Ha pedig laza a boxered, akkor a nadrág szárához ér hozzá és az csikizi,súrolja vagy épp irritálja. Ezért kell sokszor megvakarni.
Most jöhettek azzal nekem, hogy "de vannak olyan pasik akik bírnak magukkal és nem vakargatják", erre a válasz egyszerű: azoknak nem ér le addig.... Vagy fecskét hordanak.
Mi ebben a feminizmus? :D
Igényes férfi olyan fehérneműt hord, ami megfelelően tartja neki és nem csúszik el, ami kényelmes és nem viszket.
Lányként pl. azért nem hordok franciabugyit, mert kényelmetlen. Ha nem kényelmes, akkor minek hord valaki boxert? Mert divatmajom?
Néha szokott viszketni a puncim és a popsim is nyilvános helyen.Diszkréten szoktam megvakarni.Hogy minél kevesebben lássák ha lehet.Most a jó időben egyszerűbb mert szoknyában vagyok. Vagy hogy oldalt a lágyékom viszket ,lehet a tangától,de szokott a csikló,szeméremajkak,vagy csak a hüvelyem körül... változó hogy hol.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!