Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindenki biztatja a 13-15 éveseket a szexre, de mindenki megbotránkozik, ha terhes lesz?
Több ilyen kérdés is volt ma, és elég elgondolkoztató.
Van, aki szerint teeeljeeseeen normáááális, ha 14 éves lánynál rendszeresen ott alszik a barátja.
Más helyen meg a keresztvizet leszedik arról a tiniről, aki teherbe esik. (Láttam, egyéjszakás, stb, a lényeg nem ezen van.)
Ha ennyire éretlennek, korainak, megbotránkoztatónak stb. tartja a társadalom az ilyen idős terhes anyákat, miért nem botránkozik meg a "gyártási technikát" ipari szinten űző ugyanilyen korú gyerekeken?
Vagy én látom csak rosszul, hogy van összefüggés a szex és a terhesség között, mert kezdem lassan ezt hinni.
Mert a társadalom nem egy emberből áll, hanem különböző véleményű embercsoportból. Egy kis logikával rájöhetnél, hogy valószínűleg nem ugyanaz az ember biztatja szexre a fiatalokat, mint akit megbotránkoztat ha szexelnek.
A szex és a terhesség pedig megfelelő védekezés mellett nem jár karöltve. Az igazi probléma a védekezés hiánya, nem pedig a nemi élet élése.
szerintem vicc hogy mit művelnek a mai 13-14 éves kislányok,igaz én sem vagyok sokkal több (16) de akkor is viccesnek tartom már...én ennyi idősen otthon voltam este és nem alkoholt fogyasztva jártam az éjszakát.ezek a mai lányok isznak,cigiznek és ennyi idősen már nem egy sráccal lefeküdtek később pedig teljesen ki vannak akadva hogy terhesek,de nem értem hogy ennyi idősen minek? én a mai napig szűz vagyok és nem járok az éjszakába,nem cigizek...ennyi idősen nem erre kell még koncentrálni szerintem majd ráér,lesz időnk még rá bőven szerintem(:
16/L
Akkor nagyon jó anya leszel, ha a 15 éves gyereked szervezetét hormonkészítménnyel teszed tönkre.:)
Én nem támogatom a fiatalon történő nemi életet, a terhesség még védekezés mellett is becsúszhat.... Egy tini pedig teljesen éretlen a szexre több szempontból is, nem sorolom, már mindenhol ki lett ez tárgyalva. Egyébként pedig mindenki úgy neveli a saját gyerekét, ahogy jónak látja.
igen, marha okos dolog egy fejlődő tinilányba beletömni a hormonokat.
egyébként szerintem egy 15-16 éves tini még éretlen ahhoz, hogy felelősen el tudja dönteni, h kivel fekszik le. tisztelet a kivételnek.
de ez kivétel, és persze a többség is ott fog állni 20 évesen, kiégve, kiélve. nem kell siettetni a felnőtté válást, minden kort meg kell élni annak megfelelően. felnőtteskedni ráérnek majd felnőtt korukban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!