Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindenki biztatja a 13-15 éveseket a szexre, de mindenki megbotránkozik, ha terhes lesz?

Figyelt kérdés

Több ilyen kérdés is volt ma, és elég elgondolkoztató.

Van, aki szerint teeeljeeseeen normáááális, ha 14 éves lánynál rendszeresen ott alszik a barátja.

Más helyen meg a keresztvizet leszedik arról a tiniről, aki teherbe esik. (Láttam, egyéjszakás, stb, a lényeg nem ezen van.)

Ha ennyire éretlennek, korainak, megbotránkoztatónak stb. tartja a társadalom az ilyen idős terhes anyákat, miért nem botránkozik meg a "gyártási technikát" ipari szinten űző ugyanilyen korú gyerekeken?

Vagy én látom csak rosszul, hogy van összefüggés a szex és a terhesség között, mert kezdem lassan ezt hinni.

2011. júl. 16. 17:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%

Mert a társadalom nem egy emberből áll, hanem különböző véleményű embercsoportból. Egy kis logikával rájöhetnél, hogy valószínűleg nem ugyanaz az ember biztatja szexre a fiatalokat, mint akit megbotránkoztat ha szexelnek.

A szex és a terhesség pedig megfelelő védekezés mellett nem jár karöltve. Az igazi probléma a védekezés hiánya, nem pedig a nemi élet élése.

2011. júl. 16. 17:53
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
Miert van az hogy hirdetik apiat, cigit, es elcsodalkoznak, hogy a nep alkoholista, krakogos fuggo lesz?
2011. júl. 16. 17:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem vicc hogy mit művelnek a mai 13-14 éves kislányok,igaz én sem vagyok sokkal több (16) de akkor is viccesnek tartom már...én ennyi idősen otthon voltam este és nem alkoholt fogyasztva jártam az éjszakát.ezek a mai lányok isznak,cigiznek és ennyi idősen már nem egy sráccal lefeküdtek később pedig teljesen ki vannak akadva hogy terhesek,de nem értem hogy ennyi idősen minek? én a mai napig szűz vagyok és nem járok az éjszakába,nem cigizek...ennyi idősen nem erre kell még koncentrálni szerintem majd ráér,lesz időnk még rá bőven szerintem(:

16/L

2011. júl. 16. 17:56
 4/12 anonim ***** válasza:
49%
Nem a szexel van baj, hanem a felelőtlen( védekezés nélküli, egyéjszakás) szexel. Ha a lányomnak komoly barátja lesz 15 évesen, nem fogok megrökönyödni rajta, ha lefekszik vele, csak védekezzenek. Ha kell iratok fel tablettát neki. Bennem bízhat, elmondhatja majd.
2011. júl. 16. 17:57
 5/12 anonim ***** válasza:
37%
A gond a szankcionáláson van.Erre kellene többet fordítani.Mind politikai oldalról mint pedig családon belül jobban kellene rá figyelni.Én büntetném azt a férfiút aki kislányokkal kezd ki,valamint, megszabnám magát a sex használatát is korra való tekintettel.
2011. júl. 16. 17:59
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
A szex használatát korra való tekintettel? Na az szép lenne... És mégis, hogy tudnák szerinted ellenőrizni, ha egy 15 éves lány lefekszik a 17 éves barátjával? Bekameráznák a lakásokat? Ilyen hülyeséget mondani..
2011. júl. 16. 18:01
 7/12 anonim ***** válasza:
67%

Akkor nagyon jó anya leszel, ha a 15 éves gyereked szervezetét hormonkészítménnyel teszed tönkre.:)

Én nem támogatom a fiatalon történő nemi életet, a terhesség még védekezés mellett is becsúszhat.... Egy tini pedig teljesen éretlen a szexre több szempontból is, nem sorolom, már mindenhol ki lett ez tárgyalva. Egyébként pedig mindenki úgy neveli a saját gyerekét, ahogy jónak látja.

2011. júl. 16. 18:01
 8/12 anonim ***** válasza:
51%

igen, marha okos dolog egy fejlődő tinilányba beletömni a hormonokat.

egyébként szerintem egy 15-16 éves tini még éretlen ahhoz, hogy felelősen el tudja dönteni, h kivel fekszik le. tisztelet a kivételnek.

de ez kivétel, és persze a többség is ott fog állni 20 évesen, kiégve, kiélve. nem kell siettetni a felnőtté válást, minden kort meg kell élni annak megfelelően. felnőtteskedni ráérnek majd felnőtt korukban.

2011. júl. 16. 18:03
 9/12 anonim válasza:
25%
Gondolkodjál már el rajta hogy a lányod 15 éves, és megengednéd neki ennyi idősen hogy nemi életet éljen? Itt nem az a lényeg hogy te megengednéd neki meg hogy benned bízhat... hanem az hogy így nevelted, hogy évesen dugni akar... el kéne rajta gondolkoznod mit rontottál el.. és minden ilyen szülőnek!!!!!
2011. júl. 16. 18:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem biztatják őket a szexre, a baj, hogy nem beszélnek velük róla, mert gyerekek, de a hormonok ettől még működnek.Mai világban nem tablettát felíratni, hanem a gumi használatára tanítani kéne. Iskolákban elrettentő példákat mutatni, hiv+ emberekkel stb. Tudom, hogy drasztikus, de a tudatlanságuk tragikus.
2011. júl. 16. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!