Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok se vékony, se kövér, hanem közte valahol, tegnap kérdeztem is a barátomat, h elég jó-e ez igy, és mondta, h igen. Csak betrippelem, h nem mondott igazat?
Figyelt kérdés
nem akarok képet felrakni, inkabb csak körülirom.. van mellem, fenekem, derekam, meg combom is.. tehát nem vagyok gebe.. természetesen, mozgok, most is 10 órákat dolgozok, pincérnőként, mint nyári munka.. csak érdekelt, h baj-e ha vki nőiesebb? a baratom mondta, h nem érti, h mi bajom van magammal, nem mondhatja h kövér vagyok, de még csak azt se h husis.. akkor nincs gond, ugye? az előző pasimnak voltak bunkó beszólásai, lehet, h csak a múlt kisért?2011. júl. 16. 12:28
31/31 anonim válasza:
Életem, én hozzád képest a húsgolyó vagyok a 165 cm-el és a 60 kilómmal, még is a párom szeret és neki én vagyok az álomnő :)
Azt, hogy mit mondott az exed, azt felejtsd el, nem véletlenül mentetek szét, a lényeg, hogy párod szeret és neki Te vagy a tökély ;)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!