Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem vagyok se vékony, se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok se vékony, se kövér, hanem közte valahol, tegnap kérdeztem is a barátomat, h elég jó-e ez igy, és mondta, h igen. Csak betrippelem, h nem mondott igazat?

Figyelt kérdés
nem akarok képet felrakni, inkabb csak körülirom.. van mellem, fenekem, derekam, meg combom is.. tehát nem vagyok gebe.. természetesen, mozgok, most is 10 órákat dolgozok, pincérnőként, mint nyári munka.. csak érdekelt, h baj-e ha vki nőiesebb? a baratom mondta, h nem érti, h mi bajom van magammal, nem mondhatja h kövér vagyok, de még csak azt se h husis.. akkor nincs gond, ugye? az előző pasimnak voltak bunkó beszólásai, lehet, h csak a múlt kisért?
2011. júl. 16. 12:28
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Milyen megerősítést vársz? Se kép,semmi....nekem is van mellem,meg seggem és szerintem minden nő rendelkezik ezekkel. :D Jézusom!Komolyan ez alapján vártál megerősítést?Ha valóban úgy néznél ki,ahogy írtad(bár azért mert melled,meg segged van nem mondtál újat),akkor felmernél rakni képet.Szerintem csak nem akarsz negatív kritikát kapni!
2011. júl. 16. 12:39
 12/31 A kérdező kommentje:
hat de nem akarom h az arcom is latszodjon.. na mind1, nem jutottam elobbre
2011. júl. 16. 12:41
 13/31 anonim ***** válasza:

akkor meg olyan képet mutass, ahol nem látszik a fejed... tudod, szerkeszted.

egyébként nekem is van mellem : D

2011. júl. 16. 12:43
 14/31 anonim ***** válasza:
Akkor az arcodat nem rakod fel,vagy painten belül kisatírozod...ez így gyenge.Így ne várj megerősítésre...Én is letudok magamról írni bármit...Így honnan tudjuk ,hogy nem egy gnóm gonosz kis törpe vagy? :D
2011. júl. 16. 12:43
 15/31 anonim ***** válasza:
Én csak egy nőről tudok akinek nem voltak mellei, de az is csak azért mert levágták neki. Ő volt Szent Ágota.
2011. júl. 16. 12:45
 16/31 A kérdező kommentje:
nem is ez a kérdésem, hanem h csak a múlt kisért? tehát h lehetséges, h attól h az exem bunkó volt velem, ennek a pasinak jó vagyok? miért hazudna, nem?
2011. júl. 16. 12:45
 17/31 anonim ***** válasza:
akkor igen, csak a múlt kísért. : D
2011. júl. 16. 12:48
 18/31 anonim ***** válasza:

Dehoooooogy, eggggggyaltalan nincs gond, sot szerintem kifejezetten jol nezel ki..... oh, nem.... varjunk csak egy kicsit!..... fogalmam sincs, ki vagy es hogy nezel ki!!!!!

Amugy meg igen, csak a volt baratod beszolasai bizonytalanitottak el, de azert lehet, hogy nem artana egy poligrafra rakotnod a mostani fiudat... csipd el, mert lehet, hogy folyamatosan kamuzik es valojaban undorodik toled, mikozben azert veled jar!! Hisz mint tudjuk: a legtobb fiu, akkor lep bele egy szerelmi kapcsolatba, ha kelloen undorodik a lanytol.... (igen, igen, cinikus es szarkasztikus vagyok!)

2011. júl. 16. 12:59
 19/31 A kérdező kommentje:
milyen jó, h még erre is van energiad, h másoknak beszólogass..
2011. júl. 16. 12:59
 20/31 anonim ***** válasza:
Kérdező!Szerintem te nagyon is tisztában vagy a válasszal.Így szerintem nincs szükséged a mi véleményünkre.
2011. júl. 16. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!