Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok se vékony, se kövér, hanem közte valahol, tegnap kérdeztem is a barátomat, h elég jó-e ez igy, és mondta, h igen. Csak betrippelem, h nem mondott igazat?
és akinek nincs facebookja? : D
tökéletes alakod van. nemtom mit kell síránkozni...
az jobb lenne, ha minden bordád kilátszana? sztem az olyan undorító? nem akarjál anorexiás lenni.
és lány vagyok. és 23 éves. : D és bár nekem lenne ilyen alakom... :(
Szerintem feleslegesen hisztizel...az alakoddal semmi baj. Az önbizalmaddal, annál inkább. És elárulom azt jobban észreveszik a fiúk mint egy két plusz kilót.
Nekem van egy kis úszógumim (dolgozok rajta) ráadásul rövid hajú csaj vagyok, ami a fiúknál nem igazán a legjobb pont, de mikor bulizni megyek, úgy megyek, hogy azt mondom, hogy nagyon jó csaj vagyok. És ezt sugárzom kifelé is. És általában be is veszik XD
Kérdező! Hát mindjárt kupán váglak virtuálisan! :D
Jól nézel ki,azt hogy mi jön az exedtől hesegesd el!!!
Nem ertem, hogy ha van baratod es azt mondja, jol nezel ki, es diplomad is van, negy nyelvet beszelsz, tehat felteszem, ertelmes lany vagy, akkor miert vagysz ennyire vadidegen emberek visszajelzeseire az interneten... ilyen csunyan beszolt az elozo srac?!
Ha egy ember kritizal rajtad valamit, az nem jelenti azt, hogy mindenki mas is ugyanezt fogja gondolni rolad es ha megis azt mondja, hogy szep vagy es jo az alakod, akkor valamilyen alantas szandekkal hazudik, rezzenestelen arccal... azert ez eleg paranoid gondolat lenne, nem igaz?
Gyorsan pakold a helyere az onertekelesed es ne az elozo baratod gondolataival foglalkozz, hanem a mostanival, mert meg ugy is, hogy nem ismerem, szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy amit mond, azt ugy is gondolja!!!
(huuu... ez most vegre cinizmusmentesre sikerult!!!!:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!