Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk (18+), mennyire kompenzalja a szep arc a nem tul esztetikus melleket/ hibas alkatot?
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 21:07
2/9 A kérdező kommentje:
Nem, mivelhogy neki az arca se szep :D
olyanra gondoltam, ami meg ruhaban nem tunik fel annyira, vagy legalabbis atlagosnak latszik. Viszont, ha lekerul a melltarto, satobbi, akkor mar nem is olyan feszes az a popo, es nem is olyan kerek az a cici.
2011. júl. 14. 21:19
3/9 anonim válasza:
ha egy pasival odáig eljutsz, hogy lekerül a ruha, akkor biztos úgy fogad el ahogy vagy. :) (ez a hosszú távú kapcsolatokra igaz!)
4/9 Moszuke válasza:
aha.
és?
nekem nem az arcod kompenzálja a külső hiányosságokat hanem a belsőd.
ha az nincs rendben akkor kb tök mind1 milyen az arcod
6/9 anonim válasza:
én lány vagyok, de szerintem kompenzálja, viszont csak abban az esetben ha szeret téged. tehát csak olyannak vetkőzz le aki szeret, és ő elfogad úgy ahogy vagy:)
7/9 lacsiga válasza:
ne halgass rályuk vegyél tömegnövelöket anabolikus sztereoidokat és kezdj el fitnesezni !
persze hogy konpenzálja ! am meg ha nem csak dugni jártok össze akkor nem is az a lényeg !
8/9 anonim válasza:
Klimax után már sokat tud kompenzálni egy szép arc! A test olyankor már ígyis-úgyis szottyadt, legalább a feje legyen szép!
9/9 anonim válasza:
Az arc a legfontosabb. Ha az szép, akkor az egész lány szép. A mell mérete nem számít, csak az, hogy természetes legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!