Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bókol, hogyha csak le akart fektetni?
Az egyik bulin teljesen rám volt szállva egy srác, akivel csak látásbol ismertük egymást. Bókolgatott nekem, de én olyan arcot vágtam, mint, aki nem hiszi el, hogy komolyan gondolja, amit mond. Majd odaült mellém, simogatta a karjaimat, ekkor egyböl megfogtam a kezét, és elnyomtam; oda hajolt hozzám közel, amire szintén az volt a reakcióm, hogy elnyomtam, majd megfogta a csipőm, én meg szépen megfogtam a kezét, és ellöktem magamtól.
Majd fogtam magam, és otthagytam... Rá kb 2 hónapra megint összefutottunk, és megint bókolt...
Mac008-nak teljesen igaza van. 14-15nél nem nézel ki többnek a hszeid alapján... elkezdesz hisztizni, hogy bókol, tetszel neki, holott TE IS kapcsolatot akarsz. Mivel nem vetted a lapot, ezért gondolta, hogy kicsit egyértelműbben adja tudtodra a dolgot, ami az volt, hogy szeretne megismerni. Mellesleg neked 3 ember, akikből 2 te meg a srác vagy, az neked a nagynyilvánosság?? Rendezd a fogalomtárad, te lány....
16/F (igen, vállalom!)
Ja, és a konkrét válasz a kérdésedre: azért bókol, mert NEM AKAR MEGFEKTETNI!
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!