Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bókol, hogyha csak le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bókol, hogyha csak le akart fektetni?

Figyelt kérdés

Az egyik bulin teljesen rám volt szállva egy srác, akivel csak látásbol ismertük egymást. Bókolgatott nekem, de én olyan arcot vágtam, mint, aki nem hiszi el, hogy komolyan gondolja, amit mond. Majd odaült mellém, simogatta a karjaimat, ekkor egyböl megfogtam a kezét, és elnyomtam; oda hajolt hozzám közel, amire szintén az volt a reakcióm, hogy elnyomtam, majd megfogta a csipőm, én meg szépen megfogtam a kezét, és ellöktem magamtól.

Majd fogtam magam, és otthagytam... Rá kb 2 hónapra megint összefutottunk, és megint bókolt...

2011. júl. 13. 14:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
hát mond meg neki :D na de én megyek jön Lost :D sok sikert boldog karácsonyt meg mindent
2011. júl. 13. 14:26
 22/32 A kérdező kommentje:
Nem nyílvános helyen fogdosott. Ö volt ott, én, meg egy nagyon közeli közös ismerös.
2011. júl. 13. 14:27
 23/32 anonim ***** válasza:
és neki nem volt kínos, hogy ezt látja?
2011. júl. 13. 14:28
 24/32 A kérdező kommentje:
A közös ismerösnek kínos? Olyan, mintha testvérem lenne, minden gondom-bajom tudja, pont úgy, mint annak a srácnak! Ezen az ismerösön hívott meg egyszer egy üdítöre (amit nem fogadtam el).
2011. júl. 13. 14:30
 25/32 anonim ***** válasza:
na mindegy, én is búcsúzom, de honnan tudod, hogy csak le akar fektetni?
2011. júl. 13. 14:31
 26/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mit akart, ez csak egy feltételezés.
2011. júl. 13. 14:32
 27/32 anonim ***** válasza:
Ez értelmetlen kérdés :D Azért bókol hogy lefeküdhessen veled.
2011. júl. 13. 14:37
 28/32 anonim válasza:

Hat nem tudom de a fi falunkban negyon jo csajszik vannak es minden nap bokolunk nekik es simogathatjuk is oket nem loknek el ha nem tetszik nekik azt mondjak hogy most ne... es tudjak h nem sexet akarunk!!!

pipojuket es foghatjuk csak a fenekuket es a p... jukat nem masert nem ssertodnek meg mind te....

2011. júl. 19. 14:33
 29/32 anonim válasza:
bocsesz a helyesirasi hibakert nem neztem at:D
2011. júl. 19. 14:34
 30/32 anonim ***** válasza:

Az nem derült nekem ki, hogy honnan veszed, hogy csak le akar fektetni és mondjuk nem kapcsolatot akar?

Egyébként 18 vagy? Mert így a hozzáállásodból és hozzászólásaid alapján olyan 13-14-re tippeltelek volna ...

2011. júl. 19. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!