Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bókol, hogyha csak le akart fektetni?
Figyelt kérdés
Az egyik bulin teljesen rám volt szállva egy srác, akivel csak látásbol ismertük egymást. Bókolgatott nekem, de én olyan arcot vágtam, mint, aki nem hiszi el, hogy komolyan gondolja, amit mond. Majd odaült mellém, simogatta a karjaimat, ekkor egyböl megfogtam a kezét, és elnyomtam; oda hajolt hozzám közel, amire szintén az volt a reakcióm, hogy elnyomtam, majd megfogta a csipőm, én meg szépen megfogtam a kezét, és ellöktem magamtól.
Majd fogtam magam, és otthagytam... Rá kb 2 hónapra megint összefutottunk, és megint bókolt...
2011. júl. 13. 14:02
11/32 anonim válasza:
én pl szeretek bókolni. hátsó szándék nélkül. főlleg annak akit szeretek :) bár ő tuti nem ezért csinálta. k*rni volt kedve
12/32 anonim válasza:
nem azért kell szexelni, hogy meglegyen, hanem akkor kell, amikor te is akarod. Nem hiszem különben, hogy a szexszel elrontasz egy kapcsolatot, ha meg csak szexet akar és neked ez nem jön be, akkor úgyis vége lesz. Szerintem nem múlik azon egy kapcsolat hossza, hogy milyen hamar fekszetek le egymással. Ja, nem tudom, mennyi idős vagy, remélem 16 felett.
13/32 A kérdező kommentje:
Szerintem nem volt neki k.urhatnékja! Ha annyira le akart volna fektetni, akkor nem engedi, hogy folyton eltoljam, hanem határozottan rám mászik... Én valahogy nem olyannak ismerem, aki bulikon össze-vissza k.efélne mindenkivel. Mekkora szégyen lenne az, ha az egész falu ezen csámcsogna... Az apja egy az egybe szétvágná, meg megvan szerintm a magához való esze 30 évesen. Vagy nem?
2011. júl. 13. 14:20
14/32 anonim válasza:
de nem értem ha tetszik, akkor mi a probléma, a "nem vagyok ribanc" egy elég hülye felfogás, najó nem azt mondom hogy feküdj össze mindenkivel akit meglátsz, de ha tényleg tetszik valaki és esetleg te is csak szexet akarsz, attól nem leszel semmilyen ribanc
15/32 A kérdező kommentje:
Persze, 18 éves vagyok, de nem voltam még úgy fiúval...
2011. júl. 13. 14:21
16/32 anonim válasza:
na, azért az már zaklatás lenne, ha nem engedné, hogy eltold
17/32 A kérdező kommentje:
De én NEM CSAK szexet akarok! Kapcsolatot, ha úgy hozza a sors, akkor akár komoly kapcsolatot is... Nekem nem kell szex partner!
2011. júl. 13. 14:22
18/32 anonim válasza:
az a te dolgod senki sem szólhat érte, de te se csodálkozz hogy pld ő igen :D
19/32 anonim válasza:
esetleg megmondhatnád neki, hogy szívesen találkozol vele máskor is, mert látod, hogy tetszel neki, de nyilvános helyen ne fejezze ki ennyire a tetszését, mert neked ez kínos és csak kettőtökre tartozik.
20/32 A kérdező kommentje:
Hát ha ö csak szex partnert keres, akkor nyugodtan tovább is állhat, mert engem így NEM érdekel!
2011. júl. 13. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!