Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ez? Folyt. Lent
"ne járkáljon senki sem előttem",-komment írója:)
az a lényeg h. én legyek neki az első ne valami más csávó,
mindenkinek más az igénye,
én azt szerettem a páromban h. bennem bízott meg elsőnek!,
és így az ideális, ezért nem értem azokat a csajokat akik tapasztalt csávót keresnek,... másban bízott meg először!!!, jam ez nektek nem számít ...:(,
(és annak ellenére h. valaki nem szűz, attól függetlenül még ugyan úgy nem lehetett dolga szűz lánnyal,... honnan veszitek h. az illető jól csinálja a dolgát,?, és nem azért hagyta ott az előző párja mert nem tudott teljesíteni?", ennyit erről, nemfeltétlen ebből derül ki a tapasztalat, van akinek soha nem lesz érzéke hozzá!, van aki egy lánnyal tökéletessé tud válni, el tudja sajátítani, és itt a tapasztalat minőségen van a hangsúly és nem darab számra,) sztem a kettő között nincs különbség h. valaki szűz vagy sem, az 1 biztos h. a szűz csávó nem fog olyat csinálni amivel megbántana, sürgetne, vagy fájdalmat okozna "lekit", persze ettől függetlenül kezdő,
de ha valaki tapasztalt az ugyan úgy lehet rossz-és jó tapasztalata, honnan veszed h. nem csak nagy a szája, honnan veszed h. tud teljesíteni ... "kérdezd meg az előző barát/barátnőjét akiben inkább megbízott !!! (és lehet h. csalódott, vagy csalódtak benne)
(tisztelet a kivételnek)
valszeg azért mert csak azt akarják..és mikor rájönnek hogy küzdeni is kéne, feladják...
majd lesz egy olyan aki hajlandó lesz küzdeni is, és valszeg belédszeret..csak győzd kivárni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!