Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ez? Folyt. Lent
nem, szerintem jól csinálod ;)
szánalmasak, akik fiatalabbak tőled, és már dugnak fűvel-fával, meg nincs pasijuk és sírnak. hát pff.
légy büszke magadra, így legalább nem csinálsz magadból ribit, mint sokan mások! ;)
nem a szerelmet keresem.. :D csak kicsit idegesito h 12 eves kiscsajoknak hetente mas pasi.. nekem meg.. :D es akkor utana en vagyok a ribanc ha osszejovok valakivel.. nevetseges..
jaa hat igen.. inkabb tartogatom magam, mint hogy lesüllyedjek arra a szintre :)))
ne, ez nem igaz, sok féle pasi van,
én pl nekem ez az alap elvárásom !
ha összejövök egy csajjal "mivel még kezdő vagyok" ő is legyen az és ne járkáljon benne senki "se előttem"
így vagyunk most is a barinőmmel, várj te is, meg fogod találni az igazit, szerintem keress szűz pasit, "ő" kifogja várni melletted azt az időt még felkészülsz rá, "ugyan ez fordítva",
19/F
:-D
"és ne járkáljon benne senki "se előttem" "
Elég bonyolult lesz az elkövetkezendő 40-50 éved :-P
most akkor döntsd már el hogy mit akarsz.:DD
jókisfiút vagy olyat akinek csak szexre kellesz..
de van ám átmenet a kettő között is.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!