Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tereljem el a témát ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tereljem el a témát ha mindig visszahozza? SÜRGŐS

Figyelt kérdés

Na szóval (lány vagyok) és barátnőm elkezdett kérdezgetni egy srácról aki nagyon bejön nekem, viszont neki is. Ez nekem így baromi kínos téma mert egyre érdekesebb kérdéseket tesz fel...Hiába terelem el a témát pár mondat erejéig abbahagyja a srácról a kérdezgetést, de aztán újra kezdi és egyre intimebb kérdéseket tesz fel róla.

Igaz, hogy most csak neten keresztül beszélünk róla, de nekem még így is kínos és holnap a barátnőmmel talizunk és nagy a valószínűsége, hogy akkor is felhozza témának a srácot.

Ez mind csak azért kínos nekem mert majdnem összejöttem a sráccal csak aztán volt egy kis kavarás aztán most megint lehet, hogy lesz valami és így semmi kedvem erről beszélni vele.

Hogyan célozzak neki, hogy nem kéne erről beszélnünk? Amikor megláttam a srác nevét máris kivert a víz és elkezdett remegni a kezem, tehát ezért is elkéne kerülni ezt a témát.

17 évesek vagyunk

2011. júl. 12. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:
használj könnygáz sprét
2011. júl. 12. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:
NEM GONDOLOD HOGY EZT MEG KELLENE BESZÉLNED VELE? Ő fogadjunk nem tudja hogy neked is tetszik a srác.
2011. júl. 12. 22:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy meg kéne vele is beszélnem, de ez bonyolult bizonyos dolgok miatt. Az alapvető gond pedig az ebben, hogy a barátnőm csak sima talira hívta a srácot (mivel neki nem annyira jön be, hogy most egyből ráhajtson), de a srác meg félreértette és randinak fogta fel, és ha most elmondom a barátnőmnek akkor vagy elkezdeni segíteni vagy elküld a világ másik végére, hogy ezt azért nem kéne.
2011. júl. 12. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:
az ugy gaz ha neked is bejon es bnodnek is ...
2011. júl. 12. 23:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a bnőd, meg fogja érteni. Ha nem egyből, akkor holnap elnézést kér az esetleges kirohanásáért. Ha nem, akkor nem is a bnőd... Egy pasi csak nem állhat közétek. Beszéld meg vele, mert ha halogatod, akkor később jogosan fogja úgy értelmezni, hogy átvágtad.
2011. júl. 12. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!