Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tereljem el a témát ha mindig visszahozza? SÜRGŐS
Na szóval (lány vagyok) és barátnőm elkezdett kérdezgetni egy srácról aki nagyon bejön nekem, viszont neki is. Ez nekem így baromi kínos téma mert egyre érdekesebb kérdéseket tesz fel...Hiába terelem el a témát pár mondat erejéig abbahagyja a srácról a kérdezgetést, de aztán újra kezdi és egyre intimebb kérdéseket tesz fel róla.
Igaz, hogy most csak neten keresztül beszélünk róla, de nekem még így is kínos és holnap a barátnőmmel talizunk és nagy a valószínűsége, hogy akkor is felhozza témának a srácot.
Ez mind csak azért kínos nekem mert majdnem összejöttem a sráccal csak aztán volt egy kis kavarás aztán most megint lehet, hogy lesz valami és így semmi kedvem erről beszélni vele.
Hogyan célozzak neki, hogy nem kéne erről beszélnünk? Amikor megláttam a srác nevét máris kivert a víz és elkezdett remegni a kezem, tehát ezért is elkéne kerülni ezt a témát.
17 évesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!