Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bekerülök egy új társasága és a párkapcsolati életemről kérdeznek, hogy tereljem el a témát?
Mert nagyon nem akarok róla beszélni. Ez miatt rettegés minden napom. Eddig azt csináltam, hogy egy ürüggyel otthagytam a társaságot, ne sokáig nem fogom bírni.
30/F
Egyszerűen: "Közöd? Vagy kéred a pofont?"
Kicsit bonyolultabban: "Bocs, de nem szeretnék erről beszélni..." És elkezdesz egy másik témát.
Ne legyél már ilyen tofla!
Szerintem üsd el poénnal, az mindig működik, én is úgy csinálom. :)
Például megkérdik, h na és van most barátnőd? Válasz:
- Á, elég neked most az a két-három szerető...
Vagy megkérdik, h mikor szexeltél utoljára. Válasz:
- Tegnap délelőtt, mert szexleckéket adsz egy kollégádnak. Esetleg akar jelentkezni valaki a tréningre?
Vagy kérdik, h hány nőd volt. Válasz:
- Egy idő óta már nem is számolom...
Tehát olyat mondj, amin nevettek, és amiből látják, h nem feltétlen akarsz komolyabban mesélni. De ha nagyon erőszakosak lennének, egyszerűen csak megmondod, h ez neked unalmas téma, vagy most nem akarsz ilyenekről beszélni.
Az a baj, h a kérdező alapból stresszelni fog és ez nem fog neki menni, hogy így lazázzon.
Szerintem hazudd azt, h te úgy mondd egy időre most ezt befejezted, mert tele lett a hócipőd a nőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!