Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolati problémáim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolati problémáim vannak, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok. Az első barátnőm tavaly ilyenkor volt. Azóta hiába akarom, próbálkozom is, de nem sikerül találni. Megnőttem 2 méterre, átlagos testalkatú vagyok, elvileg nem vagyok csúnya. Voltunk tegnap bulizni, ott is próbáltam nyomulni csajokra, de valahogy mindig lekoptattak, pedig szoktam figyelni és van amikor bemegyek bárhova is elég jól megnéznek maguknak. Szerintetek mi lehet a baj? Milyen módszeren változtassak? Nagyon el vagyok keseredve, soha nem jön össze semmi. Mindig is ilyen leszek? Kérlek segítenétek?
2009. okt. 31. 00:05
 1/5 anonim ***** válasza:

16 évesen nem kell még ezen gyötörnöd magad ;)

Nem tudok mást írni.. várni kell, várni és csak várni ;)

- Másfél évet voltam együtt egy sráccal, amikor kidobott mert már "nem szeretett.."

- Eljártam "bulizni" - koncertek, piapiapia. - és 2 hét alatt olyan pasit találtam magamnak, hogy huh :)

- 1 hónapig találkozgattunk, majd összejöttünk.. :)

Lényeg a lényeg.. ne add fel, nem kell egyből hátat fordítani kisebb kudarcok után..

2009. okt. 31. 00:34
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi választ!
2009. okt. 31. 22:28
 3/5 anonim válasza:

Rosszul állsz hozzá...

Előbb találj egy olyan csajt akivel jól érzed magad, és ne nyomulj rá...mélyíteni kell a kapcsolatokat...

A disco meg nem a legmegfelelőbb hely a párkapcsolat keresésre, ott max alkalmit kapsz...de vannak kivételek....

Szal csak találj egy olyan csajt akinek:

- Lehetőleg nincs pasija

- Bőven van közös témátok

- Jól érzed magad vele, és ő is veled....

Aztán már nem nehéz elmélyíteni:)

2009. nov. 4. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Hihi!

Ezt a 2 méteresre növős dolgot én is elkövettem, aztán mindig zavarba jöttem attól, hogy minden lánynek belátok felülről a ruhájába.

De neked nem ez a problémád, hanem az alap hozzáállás! Nam az a cél, hogy barátnőd legyen! Ha azért jöttök össze, mert te barátnőt akarsz, ő meg pasit, az nem vezet sehová, csak kellemetlen élményekhez. (Meg esetenként szexhez, és utána még kellemetlenebb élményekhez.)

Barátnőt úgy kell szerezni, hogy megismersz sok embert, barátként, meg futó ismerősként, és egyszercsk érzed valakiről, hogy ő tetszik, őt szeretnéd, és akkor rá és csak rá "nyomulsz". (Ezt 10 év múlva majd udvarlásnak nevezed.)

A lényeg, hogy ne több lányra hajts egyszerre, vagy ha az egyik lepattint, akkor a másikat célozd meg. Az egy elég suta magatartás.

Amíg nincs meg a kiválasztott, addig sem kell unatkozni egy buliban. Elvihetsz úgy is táncolni lányokat, hogy nem akarod felszedni! Lehetsz kedves úgy is hogy nem nyomulsz. Ha a lánok azt mondák rólad egymásnak, hogy egy jófej srác vagy, az később jól fog jönni.

31F

2009. nov. 4. 16:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát sztem is várj, amég meg nem találod azt, akivel jól érzed magad és utána csak neki udvarolj( nyomulj).

Én nagyon nem bírom az olyan srácokat, akik próbálkoznak nálam, látják, hogy nincs esélyük és már mennek is tovább, jöhet a következő csaj. Vagy, ha láttam , hogy előttem mással próbálkozott. Az ilyeneknek nálam esélye sincs.

Egyébként ha igazi kapcsolatot akarsz, akkor nem a disco a legjobb hely az ilyen ismerkedésre. Persze vannak kivételek, de ott általában nem jön össze semmi tartós.

16/L

2009. nov. 4. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!