Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Úgy érzem, már nincs életem.
Figyelt kérdés
Kb egy éve kezdődött, mikor beleszerettem egy srácba. Többször is jártunk, de mindig átvert, pedig tudta jól, hogy nekem ő a mindenem. Rengeteget veszekedtünk, és mindig úgy állította be a dolgokat, hogy én jöjjek ki hibásként. A legjobb barátnőmmel is kikezdett, és rövid ideig viszonyuk is volt, azóta a csajjal nem beszéltem, de nem is bánom. A srác, nemrég felkeresett, hogy menjek el vele strandra, elmentem, minden szép volt, én naivan hittem, hogy megint együtt leszünk, de erre egy r.bancal, ott elöttem csókolozott. Egy világ dölt össze bennem. Nem tudom, hogy mit tegyek, hogyan felejtsem el.2011. júl. 12. 20:54
11/15 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Először is...ismerős a Vonzás törvénye?
Az univerzum a gondolatainkra válaszol, ha valamin sokat rágódunk, egyre többet kapunk belőle. Nálad ez a becsapás...sokat gondolsz arra, hányszor csapott be, és hányszor dőltél be neki, és ezzel magadhoz vonzod a bajt.
Mindig pozivtívan gondolkodj, és bízz magadban. Ismerkedj, flörtölj, így egyszerűbb lesz elfelejteni a pasit...ja, és vásárolj :D hidd el, az új dolgok mindig fel tudják dobni az embert :)
Sok sikert!
DD
13/15 A kérdező kommentje:
miért lennék beteg?
köszönöm a válaszokat.
2011. júl. 15. 22:02
14/15 anonim válasza:
Utolsó válaszoló!
Egyáltalán nem beteg, csak reménytelenül szerelmes!
Megesik az ilyen :)
DD
15/15 anonim válasza:
Szerintem ez a srác egy **************************************** :)Figyi, tudom hogy milyen a "szerelem" . Veretős fullos kémiai folyamatok zajlanak le benned, amitől elképesztő ragaszkodást érzel , még ilyen gátlástalan homogén búzák iránt is. Elég szomoru, hogy íígy vagyunk a fajfentartásvégett beprogramozva, hogy az agyunknál erősebbek ezek a hormonok :( De tudod mit mondok?! Tedd féltékennyé!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!