Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért hozza fel gyakran ezt a témát? - A többi lent -
Ezen mi nem egyértelmű? :)
Azt akarja, hogy rácáfolj... hogy azt mondd, hogy "ááá, azért nem olyan biztos az :P"... vagy csak úgy egyáltalán, hogy megtudja a véleményed a dologról. Hajt rád, össze szeretne jönni veled, ebben szinte teljesen biztos vagyok.
22/F
Attól, hogy némely dolgokban nem értetek egyet, még lehettek egy pár. Mit gondolsz a párkapcsolatokban minden mindig szép és jó? Ott is két különböző ember alkot egy párt, akiknek nem mindig ugyan az a véleményük valamiről. sőt...még jó,hogy nem egy a véleményük...milyen uncsi lenne ha mindenkinek mindenről ugyan az lenne a véleménye, szóval ilyesmi ne gátoljon, ha neked is szimpi a srác, ez a két dolog (a véleménykülönbség + a kapcsolat milyensége nem függ össze...szerintem)
21/L
19.32-es
Én is így gondolom, ahogy Te, ezért se értettem ezt a blablablát, amit mondott. Viszont én sose gondoltam rá úgy, mint akivel lehetne köztünk több is, mint barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!