Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szólítsak le lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsak le lányokat egy buliban?

Figyelt kérdés
A vehetek egy italt duma felejtős.
2011. júl. 12. 00:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

08:36 Akkor te meg végezd el az egyetemet, mint én...

Attól, hogy te lúzerkedsz és nem mész oda senkihez, más még megteszi. És én nem ismerek olyan lányt, pedig hidd el, elég soat ismerek, akik arra vetemednének, h odamennek egy fiúhoz. Főleg, h 2 másodpercbe tellik meghívatni magunkat vmire

2011. júl. 12. 12:21
 22/23 anonim ***** válasza:

szerintem te nemhogy egyetemet de még valami tinglitangli főiskolát sem végeztél, mondjuk ez mellékes.

mit törődsz te az én ismerkedési szokásaimmal? szíve joga mindenkinek, hogyan intézi az ügyeit!

ja hogy annyira unatkozol és viszket odalent?

szemérmes koldusnak üres a tarisznyája!

azaz a te esetedre vonatkoztatva: szemérmes libának viszket a p*nája

2011. júl. 12. 12:40
 23/23 anonim ***** válasza:
megnyugtatlak így több csaj jut, mintha ott nyomulnék náluk!
2011. júl. 12. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!