Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsak le lányokat egy buliban?
91%
a kérdés magáért beszél ugyanis lányokat akar leszólítani bulikban a kérdező!
nem konkrétan egy lányt aki tetszik neki
Tanulj meg udvarolni, legyél romantikus, és lesz eredménye:
02:17
Te könnyen beszélsz, neked semmit nem kell tenned, a srácnak még ha nem a megfelelő hangnemben is írt több ezer visszautasítást és megalázó helyzetet el kell tűrnie mire lesz barátnője, ez azért nem könnyű azt be kell látni.
Hú hát itt aztán nagyon magas szinten megy a válaszadás. Nembaj, most én megmondom a tutit.
Először is a válaszra válaszolva: odamész a csajhoz, és azt mondod:
-Szia tudtad hogy a cigányoknak van a legnagyobb farkuk, az indiánoknak, meg a legvastagabb... jaj bocs, még be se mutatkoztam: Lakatos Vinetu vagyok.
Ennyi az egész, biztos siker:D.
Másrészt, meg bekapcsolódva az előttem lezajlott vitába:
Én egy 21/F vagyok, és én speciel nem nagyon bírom hogyha a csajok jönnek oda hozzám, nem vagyok konyhamalac, hogy mindent megegyek amit elém raknak, szeretem én magam eldönteni hogy nekem ki kell. A csajok doga hogy várják a srácot, és eldöntsék hogy kell-e vagy sem. A fiúknak megvan az az előnye, hogy ők választhatnak, hogy nekik ki kell, és ha nem vagy egy szánalmas lúzer, akkor nem kell több száz visszautasítást végighallgatni, mert egy értelmes ember tud tanulni az elkövetett hibákból.
emancip*ncinak üzenem: végezd el a 8 általánost utána beszélhetünk
többieknek: érdekes csak nekem vannak olyan tapasztalataim, hogy elég rámenősek manapság a csajok és abszolút nem kell kezdeményezni semmit?!
nekem ez így jó mert kényelmes, lehet piszkálni érte de tényleg sokkal kényelmesebb mintha oda kéne menni egy csajhoz és meg kéne hódítani. másrészt meg te válogathatsz közülük így is, és nem ő küld el ha nem jössz be neki, hanem te őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!