Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szólítsak le lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsak le lányokat egy buliban?

Figyelt kérdés
A vehetek egy italt duma felejtős.
2011. júl. 12. 00:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

91%

a kérdés magáért beszél ugyanis lányokat akar leszólítani bulikban a kérdező!

nem konkrétan egy lányt aki tetszik neki

2011. júl. 12. 01:12
 12/23 anonim ***** válasza:
ti akartatok egyenjogúságot, akkor menjetek oda a pasikhoz is szüfrazsettribik
2011. júl. 12. 01:16
 13/23 anonim ***** válasza:

Tanulj meg udvarolni, legyél romantikus, és lesz eredménye:

http://www.youtube.com/watch?v=G9cup5mm-DY

2011. júl. 12. 01:23
 14/23 anonim ***** válasza:
50%
Nem vagyok régimódi, de nem akarok egy kis fatökűvel semmilyen kapcsolatba lépni, tehát ha nem jön oda, akkor egy kis besz@ri (mint te) alak, az olyan meg nem kell senkinek. Najó, lehet a ribancoknak, akiket te emlegettél kell, de csak mert könnyű kihasználni őket, mert révén, h nem kellenek senkinek, könnyen át lehet verni őket. Tessék, megkaptad a válast arra, miért vert téged át olyan sok csaj... mostmár felfoghatod, h kezd normális viszonyt. Állj a sarkadra és légy férfi, ne kis p.öcs
2011. júl. 12. 01:35
 15/23 anonim ***** válasza:
Hidd el, nincsenek ilyen problémáim (és nem csak azért, mertól nézek ki szerencsére), hanem épp azért, mert nem kezdek olyan kis puhány tinikkel mint te vagy. Az igazi férfiak mernek közeledni, és nem csak azt várják, h oda menjen hozzájuk egy csaj és meghívja őket egy italra. Jobban jársz, ha te is kezdesz e felé nyílni, ezzel a mentalitással sosem lesz csajod, és írogathatsz anoním oldalakon elkeseredett hangnemben, de ettől méginkább szánalmasnak fogsz tűnni. De ezért ne kezd el sírni (az előző hozzászólásodból következtetve lassan afelé közeledsz), inkább hagyd abba az esti f@szverést a gép elütt, és menj el bulizni.
2011. júl. 12. 01:51
 16/23 anonim ***** válasza:

02:17

Te könnyen beszélsz, neked semmit nem kell tenned, a srácnak még ha nem a megfelelő hangnemben is írt több ezer visszautasítást és megalázó helyzetet el kell tűrnie mire lesz barátnője, ez azért nem könnyű azt be kell látni.

2011. júl. 12. 05:50
 17/23 koltt ***** válasza:

Hú hát itt aztán nagyon magas szinten megy a válaszadás. Nembaj, most én megmondom a tutit.

Először is a válaszra válaszolva: odamész a csajhoz, és azt mondod:

-Szia tudtad hogy a cigányoknak van a legnagyobb farkuk, az indiánoknak, meg a legvastagabb... jaj bocs, még be se mutatkoztam: Lakatos Vinetu vagyok.

Ennyi az egész, biztos siker:D.

Másrészt, meg bekapcsolódva az előttem lezajlott vitába:

Én egy 21/F vagyok, és én speciel nem nagyon bírom hogyha a csajok jönnek oda hozzám, nem vagyok konyhamalac, hogy mindent megegyek amit elém raknak, szeretem én magam eldönteni hogy nekem ki kell. A csajok doga hogy várják a srácot, és eldöntsék hogy kell-e vagy sem. A fiúknak megvan az az előnye, hogy ők választhatnak, hogy nekik ki kell, és ha nem vagy egy szánalmas lúzer, akkor nem kell több száz visszautasítást végighallgatni, mert egy értelmes ember tud tanulni az elkövetett hibákból.

2011. júl. 12. 07:58
 18/23 anonim ***** válasza:
Akkor kb mennyi visszautasítás kell mire lesz barátnő?Így kezdőként?
2011. júl. 12. 08:10
 19/23 anonim ***** válasza:
Elég értelmetlen, és mindkét fél részéről szánalmas vita alakult ki... a lányok nagy része azért nem megy oda a pasikhoz, mert úgy gondolja, hogy a pasik nagy része úgy vélekedik, mint az 07:58-as hozzászóló (ez most nem leszólás vagy negatív példa, mert teljesen egyet értek vele): egyrészt szeret ő választani, másrészt elriasztja, ha egy csaj nyomul. Ez nem kicsit jogos nézet. A nőnek szerintem is az a dolga, hogy max jelzéseket adjon, hogy szabad a pálya, ennél több már nőietlen. Ez nem azt jelenti, hogy a srácnak nagyon tepernie kell, és csak az ő dolga, hogy meghódítsa a lányt, de a kezdőlépést szerintem is ő tegye meg. És szerintem van, aki buliban akar barátnőt szerezni, mert ott tud jobban feloldódni, és bátrabb lenni... szóval kérdező, tényleg attól is függ a dolog, hogy milyen céllal akarsz leszólítani lányokat. 23L
2011. júl. 12. 08:16
 20/23 anonim ***** válasza:

emancip*ncinak üzenem: végezd el a 8 általánost utána beszélhetünk

többieknek: érdekes csak nekem vannak olyan tapasztalataim, hogy elég rámenősek manapság a csajok és abszolút nem kell kezdeményezni semmit?!

nekem ez így jó mert kényelmes, lehet piszkálni érte de tényleg sokkal kényelmesebb mintha oda kéne menni egy csajhoz és meg kéne hódítani. másrészt meg te válogathatsz közülük így is, és nem ő küld el ha nem jössz be neki, hanem te őt.

2011. júl. 12. 08:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!