Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem vagyok "túl"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem vagyok "túl" magas? Híznom mennyit kéne?

Figyelt kérdés

Az a bajom, hogy mostanában csak alacsony fiúkat látok futkosni mindenfele. Többször is lett volna alkalmam összejönni valamelyikükkel, de nálam kizáró ok, ha nálam alacsonyabb. Sajnos velem egymagas, vagy magasabb fiúkat egyszerűen nem találok.

Már kezdem azt hinni, hogy túl magas vagyok. A másik problémám a súlyom. Mert többen is mondták, hogy híznom kéne, mert csont sovány vagyok. Elmentem dokihoz erről érdeklődni, hogy szerinte mennyinek kéne lennem, ő azt mondta, hogy fogynom kéne 48-50kg-ra.

173cm magas vagyok és 53kg.

2011. júl. 11. 03:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hűha, a súlyod azért tényleg nem semmi. Mi is vékonyak vagyunk testvéremmel, én alacsony ő magasabb. Fogyni semmiképpen ne akarj, pár kiló tényleg csak nőiesebbé tenne (ha sportolsz, akkor nem fenékre hanem cicire megy jóesetben). De a hízást sem kell erőltetni, ha úgy látod rádférne, akkor nosza neki. Csak fogyni ne akarj. :) Nem tudom hány éves vagy, de tényleg eléggé szerencsétlen vagy akkor, ha csak alacsonyakkal van dolog. Nálunk a legtöbb lány 170 felett van, a fiúk többsége pedig 180 felett.
2011. júl. 11. 13:09
 12/14 anonim ***** válasza:

"ha sportolsz, akkor nem fenékre hanem cicire megy jóesetben"

Na ilyet se hallottam még...

2011. júl. 11. 13:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Előző fiú vagy vagy lány? Miért nem hallottál még ilyenről? Pedig ez így van.
2011. júl. 11. 18:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Azért attól függ, hogy milyen sport... nekem egy kevés biciklizéstől meg futástól olyan kerek fenekem lett a 0-ról, hogy nem jöttek rám a farmerjaim...
2011. júl. 11. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!