Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan "férfiról" aki megüt egy nőt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 20:49
11/11 szamóca.. válasza:
én láttam már olyan női viselekdést amelyik megérdemelt volan egy jól irányzott csattanós, lecsillapító pofont.
szerintem van olyan ritka eset, amikor egy-egy gynegébb pofon belefér.
de gyengébb, nem kell eltörni az orrát vagy a bordáit no:)
ha mint ember megérdemli, akkor mint ember a másik adhat neki, bár nem vagyok az agresszió feltétlen híve, de ez csak akkor gáz ha a férfi kihasználja fizikai előnyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!