Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan "férfiról" aki megüt egy nőt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 20:49
1/11 skarma válasza:
Növesszen gerincet. Valami súlyos problémája van...
2/11 anonim válasza:
Az, hogy nem érdemel meg egy barátnőt sem... egyébként ha engem megütne egy pasi az tuti hogy pofán rúgnám..
Miért kérded? :)
3/11 anonim válasza:
megérdemelné, h impotens legyen, és h ne tudja szaporítani gusztustalan fajtáját
4/11 anonim válasza:
és mi a véleményetek egy olyan nőről, aki megüt egy férfit, többször és tudja, hogy a pasi nem fog visszaütni, mert szereti?
5/11 A kérdező kommentje:
nekem nem ilyen barátom van.. csak tegnap volt egy ilyen esetem, h egy fiú megakart verni. sztem elég undorító dolog.. pofán rúgni meg elég nehéz egy nálad 20x nagyobb állatot :)
2011. júl. 10. 20:54
6/11 anonim válasza:
A nő 110kg,Agresszív állat. férfi 45kg,szende.Akkor,miért kérdezed?
7/11 anonim válasza:
"és mi a véleményetek egy olyan nőről, aki megüt egy férfit, többször és tudja, hogy a pasi nem fog visszaütni, mert szereti?
"
nem kell visszaütni,elég ha lefogod,tpasztalatból mondom,úgyis megnyugszik :D
8/11 Makkos Hal válasza:
Tipikus hazai gondolkodás.
Az, hogy a nő felgyújtja a házat.
Elissza a gyerekekre szánt pénzt.
Molesztálja, a kiskorú gyermekét az nem számít?
9/11 anonim válasza:
Úgy is kell. Én is pofán vertem már jópár r.bancot...hát halljátok aki megérdemli az megérdemli, a mikulás se válogat, minden rossz kisgyerek virgácsot kap.
10/11 .Daniel. válasza:
Bár vannak esetek amikor megérdemli a fattya. Hallottam egy esetről amikor egy nő otthon volt a gyerekével és otthagyta elment beb*szni vmi buliba a barcsinőjivel. Az apa meg hazaért a nő pedig otthon volt hulla részegen de a férfi higgadt volt. Namost akármennyire is a feleségem a nő ha a gyerekemről van szó megérdemel pár pofont, csak hogy magához térjen. De olyan esetet is eltudok képzelni hogy szembeköp és tökönrúg.:) Arra allergiás vagyok és azért kapna párat.:P Persze szar aki megüt egy nőt de az meg nem aki hagyja hogy a nő alázza?Igen le lehet fogni de ha agresszív akkor annyi nem biztos hogy elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!