Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nincs kedvem lefeküdni valakivel pusztán "pókháló-takarítás" céljából?
Nálam is különválasztható, de ugyanaz az erős vonzalom kell a szexhez és a szerelemhez is. Az már más kérdés, hogy vagy lesz a vonzalomból szerelem, vagy nem, és megmarad csak szexnek.
De vonzalom nélkül, pusztán a kamatyolás kedvéért mi értelme?
Én megértelek maximálisan,amikor egyedül voltam,én is küzdöttem ezzel.
Példaként hozom fel,hogy volt egy pasi ez idő alatt,akit egyszerűen imádtam volna,ha úgy alakult volna,és majdnem összejött köztünk a ,,szexeljünk" téma,aztán végül is Ő visszalépett,mert szájkaratés volt.Mindegy,de az tény,hogy arra a pasira nagyon vágytam,és Rajta kívül bárki próbálkozott,én elhajtottam.
Most egy ideje van kapcsolatom,de mélyen megértelek,a helyedben én is csak a minőségi szexet keresném,és nem elégednék meg holmi vibrátorral,vagy egy olyan nős hapsival,aki heti kétszer azt mondja,hogy szép a szemed,meg szimplán kielégít.Ehhez ennél sokkal több kell.Számomra legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!