Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha nincs kedvem lefeküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha nincs kedvem lefeküdni valakivel pusztán "pókháló-takarítás" céljából?

Figyelt kérdés
Harmincas nő vagyok. Lassan két éve nem voltam senkivel. Többen is hajtanak rám, de egyik sem fogott meg igazán, ráadásul ők is csak szexet akarnának, többet nem. Nem vagyok az egyéjszakás kapcsolat ellen, volt már párkapcsolatom, ami így kezdődött, de nekem kell hozzá, hogy konkrétan azt a pasit kívánjam nagyon, nekem az ilyen "dugjunk, mert miért ne" dolgok nem jönnek be. UFO lennék, vagy más is van így ezzel?
2011. júl. 10. 11:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az a bibi nálam, hogy elméletben nem vagyok a csak szex kapcsolat ellen, de nagyjából ugyanaz kell, hogy meglegyen egy férfiben hozzá, mint ami ahhoz kell, hogy vele akarjak élni. Szóval ugyanazzal akarnék szexelni, akibe bele is tudnék szeretni. Ha valakivel nem érzem a közös hullámhosszot, szexelni sincs kedvem vele.
2011. júl. 10. 12:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezzel egyetértek.De szerintem a szerelem és ez az erős vonzalom különválasztható, legalábbis nálam azt hiszem igen.
2011. júl. 10. 12:13
 13/15 A kérdező kommentje:

Nálam is különválasztható, de ugyanaz az erős vonzalom kell a szexhez és a szerelemhez is. Az már más kérdés, hogy vagy lesz a vonzalomból szerelem, vagy nem, és megmarad csak szexnek.

De vonzalom nélkül, pusztán a kamatyolás kedvéért mi értelme?

2011. júl. 10. 12:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Áhh, semmi értelme. Úgy a szex nem jó. Ha pedig valaki nő létére úgy dönt belemegy egy ilyenbe, akkor a minimum, hogy nagyon jónak kell lennie :D
2011. júl. 10. 12:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Én megértelek maximálisan,amikor egyedül voltam,én is küzdöttem ezzel.

Példaként hozom fel,hogy volt egy pasi ez idő alatt,akit egyszerűen imádtam volna,ha úgy alakult volna,és majdnem összejött köztünk a ,,szexeljünk" téma,aztán végül is Ő visszalépett,mert szájkaratés volt.Mindegy,de az tény,hogy arra a pasira nagyon vágytam,és Rajta kívül bárki próbálkozott,én elhajtottam.

Most egy ideje van kapcsolatom,de mélyen megértelek,a helyedben én is csak a minőségi szexet keresném,és nem elégednék meg holmi vibrátorral,vagy egy olyan nős hapsival,aki heti kétszer azt mondja,hogy szép a szemed,meg szimplán kielégít.Ehhez ennél sokkal több kell.Számomra legalábbis.

2011. júl. 10. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!