Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Miért csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

A legjobb barátom egy 32 éves férfi, ezzel nincs semmi bajom. Mindenben megértjük egymást már nagyon rég óta. Én szoktam kihúzni őt a bajból, mivel elég felelőtlen, hedonista eszméket vall. Jönnek és mennek a nők az életében, mivel tényleg jól néz ki. Számára eddig csak testiségből állt minden és általában csak nekem mondta el mit érez, megbízik bennem. Sokszor elmondja ,hogy mennyire jól jár, hogy én vagyok a haverja meg minden, el is szoktam hinni neki, mert ismerem milyen ha hazudik. Nekem is volt pár barátom, de valahogyan sosem jöttek össze fél évnél tovább és az utóbbi fél évben teljesen leálltam az Igazi keresésével. Igazából elkezdtem vonzódni hozzá, egyre többet néztem ahogyan mozog, azt amilyen és megmozgatott bennem valamit. Lehet, hogy szerelmes lettem belé. Két hete hazakísért egy buli után és az ajtó előtt megcsókolt, úgy ahogyan a romantikus filmekben szokták a randik után. Megkérdeztem tőle, hogy miért csinálta és csak azt felelte, hogy sosem tesz olyant amit nem élvez teljesen. Azóta simogatja a fenekemet, a hasamat és csókolgatja a nyakamat ha úgy tartja kedve. Viszont valamiért azóta az eset óta nem volt egyetlen egy éjszakás kalandja sem. A legdurvább az egészben, hogy ezek után már ott járok, hogy senki másra nem tudok gondolni csak rá.

Mit tegyek? Mondjam el neki, hogy mit érzek, vagy hagyjam hogy esetleg ő lépjen valamit?

18L

2011. júl. 10. 00:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem egyenlőre ne mondd el neki az érzéseidet csak te is állj úgy a dolgokhoz ahogy ő!Arra gondolok ha megsimogat,simogasd vissza stb,vagy akár te is kezdeményezheted és majd kialakul mi lesz!Ha meg úgyis annyira jóban vagytok majd megbeszélitek hogy most ez mi.:)
2011. júl. 10. 00:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Egy lány leszel a sok közül, akikkel volt.
2011. júl. 20. 13:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!