Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy max barátna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy max barátnak vok jó de kapcsolatnak nem? (17/F)

Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 19:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én nem úgy gondoltam az ismerkedést, hogy azonnal menőzz a csajoknak és próbálj összejönni velük, hanem csak ismerősként, ismerd meg őket. Szerintem úgy csak nem hajtanak el. Ha megismerted őket akkor látod kinek tetszel jobban kinek kevésbé.
2011. júl. 10. 12:49
 12/13 A kérdező kommentje:
úgy próbálkozok, ahogy az utolsó leírta, de akkor szokott jönni, h "maradjunk inkább csak barátok"
2011. júl. 10. 16:35
 13/13 anonim ***** válasza:
pontozd le az utolsót, legyél te is Pua xD
2011. júl. 10. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!