Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tetszik egy lány de ő max barátnak szeretne.
Nem akar velem járni, viszont nagyon jól elbeszélgettünk. Abszolút nem akar lerázni, igazából mostanában elfoglalt tehát nem beszélek vele sűrűn.
Valamelyik este még az álmomban is megjelent.
El érthetem valahogy hogy belém szeressen?
Nem hiszem hogy csúnya lennék, akkor valószínűleg szóba se állna velem.
Persze vannak kivételek, de nagyon nagy általánosságban ez így működik:
A nőknél, ellentétben a férfiakkal nem kialakul a vonzódás, hanem kapásból dől el. Ezért mondják, hogy fontos az első benyomás. Tehát amíg egy fiú szépnek talál egy lányt, és idővel, ahol megismeri, úgy alakul ki a vonzódás, a nő az elején dönti el, hogy a 3 verzió közül hova teszi: 1. férfi, 2. olyan hímnemű egyed, akivel jól el tud beszélgetni, stb. de semmi komolyat nem akar tőle 3. gyökér, akitől menekül.
Ha nem az elsőbe kerülsz, felejtős a csaj, ezt pedig csak az első benyomás(ok)-al tudod elérni. Ha nem tetszel neki, de nem lépsz már az elején 2-es leszel, ha igen 1-es. Ha meg gyökér vagy, mindegy.
Még szemtől szembe nem beszéltem vele de láttuk egymást élőben.
Nem azért mert nem mernék vele beszélni, csak még nem volt rá alkalmam.
Miért nem volt rá alkalmad,ha szabad megkérdeznem? Távolság,barátja van,vagy esetleg más tényező?
{20/l}
A távolság igazából nem nagy, ő nem akar velem még úgy konkrétan találkozni, bár ha összefutnánk valahol akkor biztos szóba állna velem. Múltkor beszéltem vele egy találkozót, eleinte benne volt de kicsit megijedt és lemondta.
Ő másik iskolába jár, nem oda ahova én, néha látom de az idei tanévben egyszer láttam akkor is csak messzebbről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!