Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy max barátnak vok jó de kapcsolatnak nem? (17/F)
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 19:56
2/13 anonim válasza:
Valamit rosszul csinálsz nagyon.
1. Rossz nőt választol
2. Rosszul csajozol, esetleg gyerek vagy
3. Rossz a külső stílusod.
Szerintem ezeken lehet változtatni.
3/13 A kérdező kommentje:
1. már jópárszor próbálkoztam, szal nemtom
2. 17 éves vagyok
3. farmer, sötét póló nem lehet annyira rosz
2011. júl. 8. 20:03
4/13 anonim válasza:
Sajnos van ilyen. Velem is hasonló volt a te korodban, hogy barátnak teljesen jó voltam de többet nem nagyon akartak.
Pedig sportoltam, sokak szerint jól néztem ki... de valahogy vagy a stílusom vagy valami nem volt jó hogy barátnő összejöjjön.
5/13 A kérdező kommentje:
de akk mit csináljak?
2011. júl. 8. 20:15
6/13 anonim válasza:
keress rá googlébe a PUA világra és tanulj mint én!! Kb én is feltehettem volna ezt a kérdést...
7/13 A kérdező kommentje:
hallottam már a PUA-ról, meg utánna olvastam, de ott csak a le szólítások vannak egy éjszakai kalandra, én meg komoly kapcsolatot akarok
2011. júl. 10. 08:48
8/13 anonim válasza:
Hát egy tanácsom van, minél többet próbálj ismerkedni. Mindenki elkel csak a megfelelő embert kell megtalálnia:)
9/13 A kérdező kommentje:
de h ismerkedjek, ha mindíg elhajtanak?
2011. júl. 10. 10:20
10/13 anonim válasza:
randizásról, és kapcsolat kialakításról, vonzalomkeltésről is van szó... nem csak egyéjszakásról, lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!