Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a legtöbben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbben csak leakarnak fektetni?

Figyelt kérdés
17/L
2011. júl. 8. 18:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én értelek és ezt el is hiszem. Nem vagy olyan lány. De gondolom nem csak olyan emberekkel beszélgetsz akik csak lefektetni akarnak téged. Nem kell azért feladni, mert sok rendes fiú van. Ha beszélgetnénk akkor biztos többet tudnék mondani neked csak gondolom úgy sem írhatok privátban.
2011. júl. 8. 19:16
 12/26 A kérdező kommentje:
Ha szeretnél akkor írhatsz privátban
2011. júl. 8. 19:17
 13/26 anonim ***** válasza:
A 73%-osnak igaza van, de én megpróbálom máshogy elmagyarázni. Csak a legjóképűbb srácok kellenek neked is, ők pedig megtehetik, h megdugnak és otthagynak, mert úgyis találnak 100 másik lányt.
2011. júl. 8. 19:18
 14/26 anonim ***** válasza:

naugye hogy igazam van má megin.

ja én csak a 72% os vagyok a kokós de majdnem betaláltam a lyukba.

2011. júl. 8. 19:19
 15/26 anonim ***** válasza:

Kérdezőnek:

"vagy magamat fényképezem a tükörben... ( ez mellesleg , nagyon gáz :D )"

De ugye most meztelenségre gondolsz nem??:)

Jól van na csak kérdem.:)

2011. júl. 8. 19:39
 16/26 anonim ***** válasza:
az utsónak hogyan tudsz ellenállni? :D
2011. júl. 8. 20:09
 17/26 anonim ***** válasza:
ha felebszel msn r de előtte szólj mer tát kell jelentkeznem előtte szólj szólj előttE!!
2011. júl. 8. 20:11
 18/26 anonim ***** válasza:
Azért mert csinos vagy és a férfiak meg ösztönösen meg akarnak termékenyíteni. Én is simán megdugnálak ha jól nézel ki.
2011. júl. 8. 20:13
 19/26 anonim ***** válasza:

azért mert aki csak meg akar dugni az bejön és észreveszed, cserébe "csak meg akar dugni" szindróma van, aki meg olyan mint én, hogy elöbb megismerné a másikat, türelmes, nem szereti elrohanni a dolgokat, inkább tervező, kiváró típus, azt meg vagy észre se veszed, vagy "túl lassú" neked, esetleg nem elég rámenős ahhoz hogy machomano kategóriába sorold és esélye legyen nálad... :)

mondom ezt úgy hogy nem vagyok se szűz, se loser, gondom sincs különösebben a nőkkel, csak ez simán tapasztalat :)

2011. júl. 8. 20:52
 20/26 A kérdező kommentje:
Olvasd el amit írtam az első oldalon :)
2011. júl. 8. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!